Den første elev uddannet


retur

Selvom Erhverv Norddanmark er en organisation med 582 år på bagen, har den så
vidt vides aldrig uddannet en kontorelev.- Det er så endelig sket i nu, for i slutningen af november 2013 blev den ene af vores administrationselever, Annica Gade Engholm, færdig med sin uddannelse, fortæller sekretariatchef Anita Møller.

Sammen med den øvrige stab glæder hun sig over, at Annica har valgt at takke ja til tilbuddet om fortsat at være ansat hos Erhverv Norddanmark.

- Annica har hidtil varetaget en lang række opgaver inden for sekretariatets daglige drift, herunder koordinering og afvikling af arrangementer, legalisering af eksportdokumenter og økonomi. Det vil hun fortsat gøre, ligesom hun fortsætter som netværkskoordinator for Trademark Future Lounge, siger Anita Møller.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest