Enmandsvirksomhed den store brølvinder


retur

Efter tidligere på året at have høstet international anerkendelse ved såvel Australian International Beer Awards som UK Packaging Awards, blev leo- griffin.dk's design for det norske bryggeri Ægir også den store vinder i forbindelse med ÅRETS BRØL - Nordjyllands største temperaturmåling af virkningsfuld, kreativ og veludført markedsføring.

Den britiskfødte designer Leo Griffin, der i et kvart århundrede har drevet virksomheden leogriffin.dk, var nomineret i tre kategorier og det blev til maksimalt udbytte i de to, nærmere betegnet i Emballagedesign og Rebrand Identity. Den store overraskelse på den afsluttende prisaften 11. november 2016 var dog - al den stund at der i denne kategori ikke forlods var offentliggjort nominerede - at Leo Griffin også gik hjem med dette års Grand Prix. Denne pris, der er konkurrencens fornemmeste udmærkelse, uddeles på tværs af alle kategorier som juryens særlige anerkendelse af årets fremmeste arbejde. Og der var ingen tvivl hos juryen, for med formand Thomas Hoffmanns ord har designet for Ægir Bryggeri ikke bare nationalt, men internationalt format.

Flest priser gik til Nordjyllands største bureau Clienti, der kunne forlade prisfesten med syv førstepladser.

Alle vinderne kan ses på www.åretsbrøl.dk.

Anita Møller fra styregruppen bag ÅRETS BRØL glæder sig over, at der endnu en gang er stor spredning i vinderfeltet. Der var således også i år priser til de helt store bureauer og enmandsvirksomhederne, ligesom der var vinderbidrag udført indenhus i en virksomhed.

Der er allerede på nuværende tidspunkt tilsagn fra alle 2016-medlemmer af juryen om at ville indtage pladserne igen til ÅRETS BRØL 2017.

ARRANGØREN af ÅRET BRØL er Erhverv Norddanmark - men arrangementet kan ikke lade sig gennemføre uden disse gode støtter: &Co, Clienti, Danske Bank, DiaPhoni, Ebbe Rubien & Partners, Jysk Analyse, KONXION, Lange PR, leogriffin.dk, MEAT, Miracom, NORDJYSKE Medier, Novagraf, Sphion, WONDERLAND Spritten, steen-bjerre.dk og TV2 Danmark.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest