Globalisering, omstilling og vækst som den røde tråd


retur
På overfladen har en rederigigant, et operahus og en radio- og tv-station med public service-forpligtelser måske ikke så meget med hinanden at gøre. Ikke desto mindre var overskriften "Globalisering, Omstilling og Vækst" den røde tråd gennem hele programmet for Erhverv Norddanmarks erhvervstur til København i slutningen af september 2019.

Den sjette udgave af den intensive erhvervstur til København blev indledt med besøg hos A.P. Møller Mærsk, hvor blandt andre Head of Strategy Morten Bo Christiansen gav et indblik i, hvordan det at være "en nyttig virksomhed" har skabt grundlaget for den nye udgave af Danmarks største konglomerat. I Operaen talte teaterchef Kasper Holten om, hvorvidt
man overhovedet kan lede Det Kongelige Teater - og slog fast, at status quo i al fald ikke rigtigt er en mulighed. I DR-Byen gav generaldirektør Maria Rørbye Rønn et billede af øjeblikkets og fremtidens DR som den fælles referenceramme i en foranderlig verden. Og hun satte ord på, hvordan det er at lede en virksomhed, der skal spare 20 procent, tackle den digitale
udvikling og kæmpe med international konkurrence fra ekstremt stærke modspillere. 

Sidste punkt på det tætpakkede program var et besøg på den georgiske ambassade i Danmark, hvor ambassadør Gigi Gigiadze fortalte om investeringsmuligheder i Georgien.

Erhverv Norddanmarks sekretariat arbejder allerede nu med den næste erhvervstur, der er programsat til 1. oktober 2020.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest