Hvad mener erhvervslivet om Den Tredje Limfjordsforbindelse?


retur
Året før Limfjordstunnelen åbnede i 1969, anbefalede 20 kommuner en ekstra tunnel allerede inden for 15-20 år - altså reelt ikke meget senere end i 1990. Som bekendt var en ny forbindelse ikke i nærheden af at være på tegnebrættet dengang og først i løbet af de seneste 10 år er der for alvor kommet gang i dialogen.

Som samlende erhvervsnetværk for godt 550 virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, service og liberale erhverv bestræber Erhverv Norddanmark sig på at have den nyeste viden om erhvervslivets holdninger til centrale spørgsmål. Vi gennemfører regelmæssigt undersøgelser blandt vores medlemmer, hvor vi beder dem om at give deres mening til kende og nu vil vi gerne have ny viden om Den Tredje Limfjordsforbindelse.

BEMÆRK: Undersøgelsen er åben for alle erhvervsvirksomheder i Nordjylland - det er altså ikke et krav, at man er medlem af Erhverv Norddanmark.

Undersøgelsen er afsluttet.



Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest