Hvor mange små job kan vi skabe sammen?


retur
Beskæftigelse i fem til ti timer om ugen i en kortere eller længere periode - det giver også mening. Derfor har Erhverv Norddanmark engageret sig i "Små job med mening", der er et samarbejde mellem det private og det offentlige om at skabe 365 små job med mening i løbet af et år.

I enhver virksomhed er der mindre opgaver, der ikke bliver løst eller står langt nede på en travl medarbejders liste. Disse små opgaver kan sagtens rumme et job i sig selv - specielt for en, der er på kanten af arbejdsmarkedet. Sådan et lille job på nogle få timer hver uge kan være en ny chance og det er netop tanken bag indsatsen. Og samtidig er det en god mulighed for virksomhederne til at tage et socialt ansvar og få løst konkrete opgaver.

Onsdag 10. oktober holder samarbejdet på Brasserie og Restaurant NO76 i Aalborg et arrangement, hvor 60 visionære erhvervsledere får mulighed for at skabe endnu flere små job med mening. Det bliver en eftermiddag med oplæg fra virksomhedsledere, gode netværksmuligheder og "input fra dem, det hele handler om". Virksomheder, der ønsker at være med, kan tilmelde sig på www.businessaalborg.nemtilmeld.dk/225.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest