Jørn Astrup Bertelsen


retur
Erhverv Norddanmarks formand i perioden 1988-1991, møbelhandler Jørn Astrup Bertelsen, er død.

Som leder af en virksomhed i midtbyen var det naturligt for Jørn Astrup Bertelsen som formand for organisationens daværende bykerneudvalg at kæmpe for midtbyens tilgængelighed for bilisterne. Den indsats fortsatte, da han blev formand for Erhverv Norddanmark - dengang Aalborg Handelsstandsforening. Af andre markante tiltag fra hans formandsperiode kan nævnes det økonomiske engagement i Aalborg Medieselskab og organisationens navneskifte til Aalborg Industri- & Handelskammer.

Efter sin formandstid var Jørn Astrup Bertelsen gennem en lang årrække Erhverv Norddanmarks decisor - en rolle, som han med glæde på generalforsamlingerne beskrev for de mindre oplyste udi betydningen af ord, der ikke længere er de mest anvendte: Den person, der skal afgøre et tvivlsspørgsmål, især når det gælder et regnskabs gyldighed.

Jørn Astrup Bertelsen er død
Jørn Astrup Bertelsen ved generalforsamlingen 2019 sammen med den nyvalgte formand Rasmus Haugaard og Karen Melson, der beklædte formandsposten 2000-2004.

Æret være Jørn Astrup Bertelsen minde.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest