Legat til fire modtagere


retur
Erhverv Norddanmarks Fond har de senere år tydeligt mærket, at der ikke er samme afkast af formuen som tidligere år. Det betød, at uddelingen i 2018 blev udskudt - og i forbindelse med dette års generalforsamling kunne legatudvalgets formand Poul Søe Jeppesen så uddele fire
legater mod ofte det tre- eller firedobbelte. To af ansøgerne var hentet fra 2017-feltet, mens de to øvrige havde ansøgt i 2018. 

Legaterne gik denne gang til:
  • KRISTINA BENNETSEN, der på University College Nordjylland læser til serviceøkonom med speciale i sport og event. Hun har været i Miami, USA for at få et indgående kendskab til mulige fremtidige jobfunktioner (ansøger 2017).
  • JEPPE TYLVAD CHRISTENSEN, der er i gang med en fireårig Bachelor i Business Management Administration. Hele studiet foregår på Mars Hill University i USA (ansøger 2017).
  • SØREN LUND, der er på 5. semester af sin uddannelse i Economics & Business Administration på Aalborg Universitet. Han er fra september 2019 til juli 2020 optaget på IE Business i Madrid - og har valgt at tage sit nuværende semester i England, da en engelsksproget bachelor giver bredere kompetencer inden for strategi, økonomi, finans og marketing (ansøger 2018).
  • ANDERS NOER LUNDUM, der er cand. merc.-studerende og i gang med 8. semester med retningen International Business Economics på Aalborg Universitet. På 9. semester vil han til USA for at arbejde med nye forretningsmodeller inden for blandt andet videospil (ansøger 2018).Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest