Niels Kaj Strøyberg


retur
Det er med sorg, Erhverv Norddanmark har modtaget meddelelsen om, at Niels Kaj Strøyberg er død.

Niels Kaj Strøyberg - for mange blot NK - var organisationens formand fra 1970 til 1975, men forsatte i årtier derefter med at følge dens arbejde. Langt op i sine 90'ere var han ivrig deltager i Erhverv Norddanmarks arrangementer og engageret medlem af Seniorgruppen.

Strøyberg gik ind for uddelegering af ansvar og opgaver, og i hans formandsperiode blev der nedsat en række arbejdsgrupper og udvalg, der meldte tilbage til månedlige bestyrelsesmøder. Det var under Strøybergs formandskab, at P-huset Paladsparkering blev opført og taget i brug. I samme periode blev Nørresundby Handelsstandsforening en del af organisationen og samarbejdet med Aalborg Kommune cementeret. Dengang deltog borgmester, rådmænd og embedsmænd i generalforsamlingerne. Et tydeligt eksempel på Strøybergs slagfærdighed kom til udtryk det år, hvor borgmesteren udeblev - og formanden efterfølgende kontaktede byens førstemand for at høre, hvilken dato mon kunne passe ham det følgende år.

Æret være Niels Kaj Strøybergs minde.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest