Nordjysk Temperaturmåling #1


retur
Sammen med Spar Nord og Nordjyske Medier har Erhverv Norddanmark taget initiativ til en kvartalsvis temperaturmåling af den nordjyske udvikling. Det første konkrete resultat af samarbejdet kan ses i Nordjyske Stiftstidendes erhvervssektion i dag - og ved at følge linket herunder.

Den første udgave af temperaturmålingen er et sammenvejet aktivitetsindeks, der måler aktivitet inden for bolig- og arbejdsmarkedet (arbejdsløshed), konkurser og tvangsauktioner. Der indgår desuden mikrodata fra Spar Nord om privatforbrug og eksport målt på udviklingen i de samlede korttransaktioner hos bankens privatkunder og transaktioner i valuta foretaget af dens erhvervskunder.

Temperaturmålingen baserer sig på egne data såvel som eksterne kilder, blandt andet Danmarks Statistik, Dansk Erhverv og Dansk Industri. Data er bearbejdet og kommenteret af cheføkonom Jens Nyholm, Spar Nord.

Tak til Spar Nord og Nordjyske Medier for frugtbart samarbejde og til Jysk Analyse for bearbejdning af eksportdata.

Nordjysk Temperaturmåling #1 kan nærstuderes her.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest