Nye kræfter til bestyrelsen


retur
På generalforsamlingen 18. marts 2020 blev der valgt tre nye ordinære medlemmer samt to suppleanter til Erhverv Norddanmarks bestyrelse. 

De nye er de hidtidige suppleanter Henrik Lundum, der er administrerende direktør for NOVI A/S, og Christina Ørskov, direktør for Orskov Yard A/S. Desuden valgte bestyrelsen direktør John Lundsgaard fra Spar Nord Bank A/S. Nye i bestyrelsen er endvidere suppleanterne Søren Samuelsen og Henrik Bjørn, der er henholdsvis direktør for Tech College og partner hos Beierholm Statsautoriseret/lokal repræsentant for Dansk Erhverv.

I kraft af pkt. 5.2 i de netop reviderede vedtægter indtræder formand Mette Schmidt i bestyrelsen som repræsentant for Erhvervsnetværk 9220. I det daglige er Mette Schmidt Head of Technical Department hos Port of Aalborg.

Desuden er bestyrelsen suppleret med særligt tilknyttede i form af erhvervsmægler Steen Royberg fra Nordicals, Chief Commercial Officer Kjartan Ross fra Port of Aalborg samt særlig rådgiver Steen Bjerre fra kommunikationsministeriet.dk. Endelig er der tradition for, at formanden for Trademark Future Lounge deltager i bestyrelsesmøderne - og det er aktuelt Anders Vestergaard Thomsen, der er afdelingsdirektør for forretningsudvikling erhverv hos Sparekassen Vendsyssel.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest