Spar Nord er ny hovedsponsor for Erhverv Norddanmark


retur
Erhverv Norddanmark og Spar Nord har indgået en treårig samarbejdsaftale med begyndelse fra det nye år, hvor banken indtræder som hovedsponsor for organisationen. I fællesskab skal de fremme regionens erhvervsudvikling blandt andet gennem netværksmøder, erhvervspolitiske debatter og faglige arrangementer.

Lasse Nyby, der er administrerende direktør i Spar Nord, glæder sig over samarbejdet:

- Som erhvervsbank har vi en stor interesse i at medvirke til, at erhvervslivet får gode rammevilkår og dermed gunstige forudsætninger for fortsat udvikling. Derfor er samarbejdet med Erhverv Norddanmark en glædelig nyhed, da vi herigennem får mulighed for at indtage en mere aktiv rolle i udviklingen af regionens erhvervsliv og bidrage til bedre forudsætninger for at drive virksomhed i Nordjylland.

Lasse Nyby fremhæver, at foruden en finansiel forståelse kan Spar Nord bidrage til samarbejdet med et bredt kendskab til erhvervslivet i det nordjyske, da det er her, banken har sine rødder:

- Som talerør for erhvervslivet i regionen er Erhverv Norddanmark med til at sætte den politiske dagsorden, når det kommer til at fremme dansk erhvervsliv og skabe bedre muligheder for erhvervsdrivende i Region Nordjylland. Hertil kan vi bidrage med et bredt kendskab til det lokale erhvervsliv, ligesom vi kan supplere med en finansiel forståelse både i forhold til det danske og det internationale marked, så vi i fællesskab kan sikre en fortsat fremgang i regionen og arbejde målrettet på at gøre det mere attraktivt at drive virksomhed i Nordjylland.

Hos Erhverv Norddanmark er formand Steen Royberg glad for aftalen om hovedsponsoratet:

- Vi skal til stadighed evne at følge det nordjyske erhvervsliv og fortsat medvirke til at sikre, at virksomhederne har de bedste arbejdsbetingelser. I den forbindelse styrker vi organisationens økonomi ved at indgå et begrænset antal sponsorater, hvoraf den nye aftale med Spar Nord er den største. Det er en særdeles værdifuld opbakning, som giver os endnu bedre muligheder for at fortsætte udviklingen af Erhverv Norddanmark.

Fakta
Spar Nord er med over 400.000 kunder, 1.557 medarbejdere og 51 lokale banker (filialer) over hele landet blandt de største banker i Danmark. I 2016 leverede Spar Nord et resultat før skat på 1.028 mio. kr., hvilket er et af de bedste resultater i bankens snart 200 år lange historie. Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer. www.sparnord.dkHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest