Styrket arktisk samarbejde


retur
Erhverv Norddanmark har indgået samarbejdsaftale med Arctic Business Network, der er et netværk for virksomheder med fokus på Arktis og den nordatlantiske region.

- Samarbejdet skal ses i forlængelse af vores mangeårige indsats inden for dette område og de aktiviteter, som mange af vores medlemmer har i Grønland og andre dele af Nordatlanten. Erhverv Norddanmark havde for år tilbage et decideret Grønlandsudvalg og vi var i sin tid med til at lægge grunden til det, der i dag er Arctic Business Network, ligesom vi i mange år har haft sæde i bestyrelsen for Det Grønlandske Hus i Aalborg, siger sekretariatschef Anita Møller.

Netværksleder Ellen Arnskjold fra Arctic Business Network siger:

- De to organisationer har mange fælles interesser og vi styrker begge netværk ved at samarbejde, så vi for eksempel kan deltage i hinandens arrangementer.

Arctic Business Network har et særligt fokus på Grønland, idet en stor andel af medlemsvirksomhederne har et mangeårigt engagement i det grønlandske samfund. Andre medlemmer er virksomheder, som har Arktis og/eller den nordatlantiske region som en del af de strategiske planer. Fælles for medlemsvirksomhederne er, at de ønsker at være del af et forum, hvor der løbende informeres om seneste trends og begivenheder fra hele den arktiske regions erhvervsliv, og hvor netværksmøder giver nye muligheder for at etablere og vedligeholde forretningsforbindelser.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest