Udflytning af statslige arbejdspladser i gang


retur
Om end det ikke foregår i Nordjylland, er det nok værd at bemærke: I dag indvier cirka 40 medarbejdere deres nye kontorer, når Færdselsstyrelsen åbner i Ribe - det sker i forbindelse med at regeringen flytter knap 1.000 statslige arbejdspladser til Region Syddanmark.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler forud indvielsen:

"Regeringen vil styrke den lokale udvikling i hele Danmark - fra Nykøbing Falster til Hjørring. Derfor flytter vi 3.900 statslige arbejdspladser fra hovedstaden til resten af landet. Det er den største udflytning nogensinde. Det handler ikke bare om job, men også om rimelighed. Staten tjener hele landet. Derfor skal staten være til stede i hele landet. Jeg glæder mig meget til at tage hul på dette nye kapitel sammen med medarbejderne, når vi indvier Færdselsstyrelsens lokaler i Ribe."Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest