Arrangementsudvalg


Arrangementsudvalget har til opgave at udvikle idéer til såvel fagligt relevante arrangementer som arrangementer af social karakter.

Aktuelt er sammensætningen:
  • Direktør Torben Abildgaard, Curia Management (formand)
  • HR-chef Marlene Krogh, Redmark
  • Direktør Søren Samuelsen, Tech College
  • Direktør Mette Danmark, Cliento ApS
  • Indehaver Lise Nordklitgaard, Verbesser ApS
  • Direktør Kamilla Bittmann, Erhverv Norddanmark

Formand Torben Abildgaard fortæller, at udvalget helt overordnet har til opgave at initiere og gennemføre aktiviteter, der skaber værdi for medlemmerne af Erhverv Norddanmark:

- For at generere idéer til dette mødes udvalget flere gange om året, hvor vi ikke mindst har fokus på arrangementer med stort fagligt indhold - og gerne kombineret med stor mulighed for networking blandt medlemmerne. Desuden arbejder vi med temamøder, som alle er kendetegnet ved et specifikt fagligt indhold, ligesom vi ser på, hvad man kan kalde ad hoc-møder, hvor temaet tager udgangspunkt i aktuelle emner i erhvervslivet eller konkrete aktuelle begivenheder.

Udover stor faglighed og mulighed for networking lægger udvalget vægt på, at der er en stor bredde i arrangementer, så de kan give værdi for alle vores medlemmer af Erhverv Norddanmark.

- Vi arbejder også på at initiere arrangementer, som virkelig vil være et aktiv for vores medlemmer. Eksempelvis har vi med stor succes haft besøg af én af verdens største brandguruer, Martin Lindstrøm, ligesom tidligere NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen har talt for medlemmerne af Erhverv Norddanmark. Begge arrangementer gav genlyd og stor værdi, også uden for det nordjyske, siger Torben Abildgaard og han fortsætter:

- Vi ønsker flere af sådanne arrangementer, men det kræver den rette idé og det rette netværk for at kunne lykkes. Vi har en liste over emner, men modtager meget gerne input, hvis der er nogen, der sidder med en idé - og måske endda en rigtig god indgang til vedkommende.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest