Business-sponsorerVi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 180 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

Vi har fem afdelinger placeret centralt i Danmark - de ligger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Vi dækker altså hele landet og har et godt kendskab til de lokalmiljøer, hvor vores afdelinger holder til. Men ingen opgaver ligger for langt væk, vi kører ud i hele landet og besøger også gerne din by.

I AV Center har vi tradition for gode lange samarbejder med vores leverandører, og vi kan derfor sikre dig produkter af høj kvalitet - vi samarbejder kun med de bedste på markedet og det er fælles for alle fem afdelinger.

I alle vores afdelinger sidder der ledende medarbejdere, som er en del af ejerkredsen i AV Center, der er 100% danskejet.

www.avcenter.dk


Comwell Hotels er Nordjyllands foretrukne mødepartner. For tredje år i træk kåret som Danmarks bedste mødekoncept tilbyder Comwell Hotels møder og konferencer i nærheden af dig. Med 15 konferencehoteller og et kongrescenter dækker vi hele Danmark. Alle vores steder har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har vi dog til fælles. Nemlig vores naturskønne beliggenhed, gode værtskab og professionelle personale, der brænder for at få dit arrangement til at gå op i en højere enhed.

I Nordjylland tilbyder vi to meget forskellige møde og konferenceoplevelser:

Comwell Rebild Bakker
Midt i Danmarks smukkeste natur ligger Comwell Rebild Bakker. Her har du mulighed for at afvikle alle former for kurser, konferencer, teambuilding, kick-offs, firmafester og andre store events. Det unikke særkende ved hotellet er de aktive muligheder, som alle afvikles af et professionelt personale, som kan udfordre dig med høj eller lav puls. Mulighederne er mange - lad os skræddersy din mødeoplevelse eller næste firmafest.
Se meget mere på www.comwellrebildbakker.dk.

Comwell Hvide Hus
Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg tilbyder byens bedste og mest varierede udvalg af møde- og konferencelokaler. Fra det intime forretningsmøde i vores eksklusive business lounge - med byens bedste udsigt - til det helt store arrangement i den imponerende sal Kilden. Hotellet ligger smukt placeret ved Kildeparken - tæt på Aalborg centrum. Stemningen på hotellet er cool klassisk og der lægges vægt på de gamle dyder tilsat et moderne twist i en afslappet atmosfære. Medarbejderne tilbyder et personligt og professionelt værtskab, så vores gæster altid føler sig velkomne og set.

For at læse meget mere om Comwell Hotels - og vores verden af oplevelser så se mere her: www.comwell.dk eller www.comwellaalborg.dkDelegate er et IT-konsulenthus, der leverer løsninger på Microsofts platforme tilpasset jeres unikke forretning. Med kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg bidrager vi til udvikling af processer i hele landet.

Vi arbejder blandt andet med Big Data, IoT, Machine Learning, Customer Experience Management, CRM, Intranet, Digitized Workplaces og Data Driven Products & Services.

Vi sætter en ære i at forstå jeres forretning, udfordre jer, udvikle løsninger sammen med jer og sikre, at de bliver taget i brug, så I kan nå jeres mål. Vi stræber efter at overgå jeres forventninger og bevise, at vi kan gøre en forskel sammen.

Målet med Delegate har altid været at give tilbage, at udvikle unge IT-talenter og skabe et miljø for kreativitet og udvikling - et kompetencecenter med medarbejdere, der kan, vil og trives. Det er vores fundament. Et fundament, der skaber stærke medarbejdere, der lykkes hos vores kunder. Blandt andet derfor er vi også kendt for at være én af Danmarks bedste IT arbejdspladser.

www.delegate.dk
HjulmandKaptain er Nordjyllands største advokatvirksomhed med over 140 medarbejdere og 55 jurister.

HjulmandKaptain er kendt for at rådgive hurtigt, effektivt og kompetent. Samtlige advokater i har en bred viden og erfaring, som danner grundlag for den generelle rådgivning. De enkelte advokater er specialiserede inden for et eller flere fagområder, og de kan dermed supplere hinanden, således kunden får den bedst mulige rådgivning. En del af advokaterne underviser også på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, ligesom flere af advokaterne er offentlige bobestyrere, offentlig beneficerede og beklæder bestyrelseshverv såvel i erhvervsvirksomheder og fonde som tillidshverv inden for Advokatsamfundet.

Hovedfokus ligger på servicering af små, mellemstore og store erhvervsvirksomheder, men HjulmandKaptain servicerer også et stort antal offentlige og private kunder.

HjulmandKaptain har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring, Padborg og København.
 
www.hjulmandkaptain.dk


HSK media leverer løsninger inden for slidstærke reklamer til gulve og trapper, indendørs og udendørs bannere, reklameflag, lysskilte mm. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan vi sammen øger opmærksomheden omkring din profil og dermed skaber genkendelighed for dine kunder i trafikken, i butikken eller på facaden. Alt sammen med et godt blikfang og lige i øjet, så du får mest muligt ud af din reklame.

Med en troværdig, humørfyldt og nordjysk indgangsvinkel til opgaverne leverer HSK media reklameløsninger til virksomheder, som ønsker øget eksponering. Vores udgangspunkt er, at intet er umuligt. Dette kommer til udtryk i de kreative løsninger, som opstår i det tætte samarbejde med vores kunder.

HSK media er en alsidig virksomhed, der leverer løsninger inden for en bred vifte af produkter, som har til formål at styrke den visuelle identitet for vores kunder. 

www.hskmedia.dkkommunikationsministeriet.dk, der blev etableret i 1992, løser kommunikationsopgaver - ikke mindst kreativ idé og tekst, kommunikationsstrategi og journalistik - for erhvervsvirksomheder, offentlige forvaltninger og virksomheder samt organisationer med behov for hjælp i forbindelse med ekstern og/eller intern kommunikation.

Uanset arbejdsopgave er det eksistensberettigelsen for kommunikationsministeriet.dk at udvikle og gennemføre klarhjernet, virkningsfuld kommunikation, der hjælper kunderne med

  • at opbygge og fastholde stærke positioner 
  • og/eller at flytte holdninger, varer og tjenesteydelser.

www.steen-bjerre.dkPå Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Huset består af mere end 20.000 m² fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, fem scener, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. De faste beboere er Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatoriums Aalborgafdeling, Aalborg Universitets musikuddannelser og musikterapi, Musikkens Spisehus samt Musikkens Hus' egen virksomhed.

UDDANNELSE OG FORSKNING
Det er ambitionen, at samlingen af uddannelses-, forsknings- og kulturinstitutioner vil udmønte sig i fremadskuende, dynamiske synergier og samarbejder, der vil komme både beboere og besøgende til gode. Musikkens Hus summer af liv og lyd, og med fire sale, akustisk optimerede til deres specifikke formål, byder huset på et hav af forskellige arrangementer.

ET HUS DER SAMLER
Musikkens Hus er stedet, hvor folk mødes om store musikalske oplevelser. Et åbent og vedkommende hus, der bringer besøgende, studerende og udøvende musikere sammen om en fælles interesse - musikken.

ET BEVÆGENDE HUS
Husets mange arkitektoniske detaljer indbyder til udforskning og bevægelse. Når du bevæger dig rundt i huset, vil du opleve vægge, der skråner, trapper, der bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser og udskæringer, hyggelige lounges og altaner, smukke koncertsale med indkigspartier og meget mere. Når du har bevæget dig rundt i huset, er ønsket, at du skal bevæge dig ind i salene og lade musikken bevæge dig.

MUSIKKENS VÆRDIER
Musikkens Værdier består af fem nøje udvalgte ord, der til sammen udgør husets værdigrundlag. De fem ord er:

Kvalitet: Musikkens Hus tilstræber til enhver tid at levere kvalitet.
Tillid: For Musikkens Hus er tillid et udgangspunkt ikke en undtagelse.
Service: Musikkens Hus vil altid levere bedre service.
Dialog: Musikkens Hus tilstræber dialog, løsninger og samarbejder.
Ambition: Musikkens Hus vil være bedst til at bevæge og begejstre.

www.musikkenshus.dkDet Nordjyske Mediehus står bag nyhedsbrandet NORDJYSKE med avis, e-avis, web og radio, radiokanalen ANR, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg:nu samt 21 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Via sine mange digitale medier, aviser og radiokanaler er den fondsejede virksomhed i kontakt med 525.000 læsere og lyttere hver uge, heraf 416.000 i Nordjylland. Det betyder, at mediehuset når ud til flere end 4 ud af 5 af alle personer over 12 år i regionen. I 2020 havde huset mere end 144 millioner sidevisninger, og både antallet af læsere og læsetiden er stigende. Derudover er Nordiske Medier også en del af huset som Nordens største aktør på BtB-mediemarkedet med 54 nichemedier. Det gør huset til en af Nordjyllands største arbejdspladser med 560 fastansatte og 1.300 omdelere
i distributionen.
www.detnordjyskemediehus.dk 
Redmark er en landsdækkende revisionsvirksomhed med 200 ansatte og kontorer i Aalborg,  Aarhus og København.

Det er Redmarks ambition at markere sig som den virksomhed, der tilbyder den bedste rådgivning - baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vores kernekompetencer er revision, regnskab, skat og rådgivning. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang.

Redmark er medlem af Revisorgruppen Danmark, som er en videnbaseret sammenslutning af 24 uafhængige, statsautoriserede revisionsfirmaer. I medlemsfirmaerne beskæftiges godt 1.600 medarbejdere, hvoraf 260 er statsautoriserede revisorer.

Redmark er medlem af MGI - et verdensomspændende samarbejde mellem uafhængige revisionsfirmaer. Dette partnerskab, kombineret med vores strategiske og geografiske placeringer, gør os i stand til at agere hurtigt og effektivt både lokalt, nationalt og internationalt.

www.redmark.dkAalborg Køleteknik ApS er et sagkyndig kølefirma som er certificeret i henhold til ISO 9001:2008. Vi har adresse i Aalborg. Aalborg Køleteknik ApS, er et dansk ejet kølefirma
Aalborg Køleteknik ApS er Knudsen Køling service partner Aalborg Køleteknik ApS er et dynamisk kølefirma som beskæftiger 15 dygtige og selvstændige medarbejdere, alle med mange års erfaring i kølebranchen, Aalborg Køleteknik ApS har dagligt et tæt samarbejde andre kølefirmaer, det gør at vi kan løse alle opgaver inden for køleteknik, intet er for småt og intet er for stort. Vores ide om den perfekte virksomhed er forudseenhed, fleksibilitet, handling og hurtig omstillingsevne.

www.aalborg-koleteknik.dk
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest