Business-sponsorer


Vi er én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg, installation, service og udlejning af audiovisuelle (AV) installationer, og vi tilbyder dig en professionel og nærværende kontakt med dine ønsker i fokus. Vi beskæftiger mere end 180 medarbejdere, hvoraf mange har over 20 års erfaring med professionelt AV udstyr, og derfor kan vi med sikker hånd løfte enhver opgave på området.

Vi har fem afdelinger placeret centralt i Danmark - de ligger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Vi dækker altså hele landet og har et godt kendskab til de lokalmiljøer, hvor vores afdelinger holder til. Men ingen opgaver ligger for langt væk, vi kører ud i hele landet og besøger også gerne din by.

I AV Center har vi tradition for gode lange samarbejder med vores leverandører, og vi kan derfor sikre dig produkter af høj kvalitet - vi samarbejder kun med de bedste på markedet og det er fælles for alle fem afdelinger.

I alle vores afdelinger sidder der ledende medarbejdere, som er en del af ejerkredsen i AV Center, der er 100% danskejet.

www.avcenter.dk
Addpro - en servicevirksomhed

Addpro hører til i IT-branchen men i virkeligheden er vi primært en servicevirksomhed. Evnen til at give vores kunder en personlig service og at være til stede for dem når de har brug for os - selv en søndag eftermiddag - er vores vigtigste kompetencer.

Dokumenteret kvalitet
Når vi fremhæver, at vi primært er en servicevirksomhed og sekundært en IT-virksomhed, er det ikke fordi vi nedtoner vigtigheden af stærke IT-kompetencer. Stærke IT-kompetencer er forudsætningen for at kunne servicere vores kunder effektivt med høj kvalitet. Vores medarbejdere er vel uddannede IT-professionelle som er certificerede i de teknologier som vi leverer og supporterer.

I kraft af de arbejdsprocesser og procedurer som er etableret i forbindelse med vores ISAE 3402 og 3000 erklæringer, har Addpro en effektiv kvalitetssikring af vores arbejde med IT-drift og hosting. Vi lægger således stor vægt på at kvaliteten i vores arbejde er på et højt niveau. Det behøver du ikke at tage vores ord for - en anerkendt ekstern revisor kontrollerer løbende at vi udfører arbejdet i overensstemmelse med de fastlagte processer og procedurer.

www.addpro.dk 

Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg ligger smukt placeret ved Kildeparken - tæt på Aalborg centrum. Stemningen og indretningen på hotellet inviterer til afslapning, hygge og møde mellem mennesker.

Hos os er der en stemning af klassisk og lækkert storbyhotel. Vores medarbejdere tilbyder et personligt og professionelt værtsskab, så du altid føler dig velkommen og set.

På Comwell Hvide Hus Aalborg har vi eksklusive faciliteter og en af Aalborgs bedste placeringer. Vi har 198 gennemrenoverede og velindrettede værelser, der alle har smuk udsigt til enten Limfjorden, Kildeparken eller Aalborg by.

Indretningen er klassisk cool med vægt på hjemlig hygge og stilrent design. Vores værelser er fordelt på syv forskellige kategorier, så du kan helt sikkert finde et værelse, der passer til dig uanset dit ærinde i Aalborg.

https://comwell.com/hoteller/comwell-hotel-aalborg HjulmandKaptain er Nordjyllands største advokatvirksomhed med over 140 medarbejdere og 55 jurister.

HjulmandKaptain er kendt for at rådgive hurtigt, effektivt og kompetent. Samtlige advokater i har en bred viden og erfaring, som danner grundlag for den generelle rådgivning. De enkelte advokater er specialiserede inden for et eller flere fagområder, og de kan dermed supplere hinanden, således kunden får den bedst mulige rådgivning. En del af advokaterne underviser også på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, ligesom flere af advokaterne er offentlige bobestyrere, offentlig beneficerede og beklæder bestyrelseshverv såvel i erhvervsvirksomheder og fonde som tillidshverv inden for Advokatsamfundet.

Hovedfokus ligger på servicering af små, mellemstore og store erhvervsvirksomheder, men HjulmandKaptain servicerer også et stort antal offentlige og private kunder.

HjulmandKaptain har kontorer i Aalborg, Aarhus, Frederikshavn, Hjørring, Padborg og København.
 
www.hjulmandkaptain.dk


HSK media leverer løsninger inden for slidstærke reklamer til gulve og trapper, indendørs og udendørs bannere, reklameflag, lysskilte mm. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan vi sammen øger opmærksomheden omkring din profil og dermed skaber genkendelighed for dine kunder i trafikken, i butikken eller på facaden. Alt sammen med et godt blikfang og lige i øjet, så du får mest muligt ud af din reklame.

Med en troværdig, humørfyldt og nordjysk indgangsvinkel til opgaverne leverer HSK media reklameløsninger til virksomheder, som ønsker øget eksponering. Vores udgangspunkt er, at intet er umuligt. Dette kommer til udtryk i de kreative løsninger, som opstår i det tætte samarbejde med vores kunder.

HSK media er en alsidig virksomhed, der leverer løsninger inden for en bred vifte af produkter, som har til formål at styrke den visuelle identitet for vores kunder. 

www.hskmedia.dkkommunikationsministeriet.dk, der blev etableret i 1992, løser kommunikationsopgaver - ikke mindst kreativ idé og tekst, kommunikationsstrategi og journalistik - for erhvervsvirksomheder, offentlige forvaltninger og virksomheder samt organisationer med behov for hjælp i forbindelse med ekstern og/eller intern kommunikation.

Uanset arbejdsopgave er det eksistensberettigelsen for kommunikationsministeriet.dk at udvikle og gennemføre klarhjernet, virkningsfuld kommunikation, der hjælper kunderne med

  • at opbygge og fastholde stærke positioner 
  • og/eller at flytte holdninger, varer og tjenesteydelser.

www.steen-bjerre.dkPå Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Huset består af mere end 20.000 m² fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, fem scener, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. De faste beboere er Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatoriums Aalborgafdeling, Aalborg Universitets musikuddannelser og musikterapi, Musikkens Spisehus samt Musikkens Hus' egen virksomhed.

UDDANNELSE OG FORSKNING
Det er ambitionen, at samlingen af uddannelses-, forsknings- og kulturinstitutioner vil udmønte sig i fremadskuende, dynamiske synergier og samarbejder, der vil komme både beboere og besøgende til gode. Musikkens Hus summer af liv og lyd, og med fire sale, akustisk optimerede til deres specifikke formål, byder huset på et hav af forskellige arrangementer.

ET HUS DER SAMLER
Musikkens Hus er stedet, hvor folk mødes om store musikalske oplevelser. Et åbent og vedkommende hus, der bringer besøgende, studerende og udøvende musikere sammen om en fælles interesse - musikken.

ET BEVÆGENDE HUS
Husets mange arkitektoniske detaljer indbyder til udforskning og bevægelse. Når du bevæger dig rundt i huset, vil du opleve vægge, der skråner, trapper, der bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser og udskæringer, hyggelige lounges og altaner, smukke koncertsale med indkigspartier og meget mere. Når du har bevæget dig rundt i huset, er ønsket, at du skal bevæge dig ind i salene og lade musikken bevæge dig.

MUSIKKENS VÆRDIER
Musikkens Værdier består af fem nøje udvalgte ord, der til sammen udgør husets værdigrundlag. De fem ord er:

Kvalitet: Musikkens Hus tilstræber til enhver tid at levere kvalitet.
Tillid: For Musikkens Hus er tillid et udgangspunkt ikke en undtagelse.
Service: Musikkens Hus vil altid levere bedre service.
Dialog: Musikkens Hus tilstræber dialog, løsninger og samarbejder.
Ambition: Musikkens Hus vil være bedst til at bevæge og begejstre.

www.musikkenshus.dkDet Nordjyske Mediehus står bag nyhedsbrandet NORDJYSKE med avis, e-avis, web og radio, radiokanalen ANR, de lokale nyhedsmedier LigeHer.nu og Aalborg:nu samt 21 lokalaviser, der tilsammen dækker næsten hele Nordjylland. Via sine mange digitale medier, aviser og radiokanaler er den fondsejede virksomhed i kontakt med 525.000 læsere og lyttere hver uge, heraf 416.000 i Nordjylland. Det betyder, at mediehuset når ud til flere end 4 ud af 5 af alle personer over 12 år i regionen. I 2020 havde huset mere end 144 millioner sidevisninger, og både antallet af læsere og læsetiden er stigende. Derudover er Nordiske Medier også en del af huset som Nordens største aktør på BtB-mediemarkedet med 54 nichemedier. Det gør huset til en af Nordjyllands største arbejdspladser med 560 fastansatte og 1.300 omdelere
i distributionen.

www.detnordjyskemediehus.dk 
Redmark er en landsdækkende revisionsvirksomhed med 200 ansatte og kontorer i Aalborg,  Aarhus og København.

Det er Redmarks ambition at markere sig som den virksomhed, der tilbyder den bedste rådgivning - baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vores kernekompetencer er revision, regnskab, skat og rådgivning. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang.

Redmark er medlem af Revisorgruppen Danmark, som er en videnbaseret sammenslutning af 24 uafhængige, statsautoriserede revisionsfirmaer. I medlemsfirmaerne beskæftiges godt 1.600 medarbejdere, hvoraf 260 er statsautoriserede revisorer.

Redmark er medlem af MGI - et verdensomspændende samarbejde mellem uafhængige revisionsfirmaer. Dette partnerskab, kombineret med vores strategiske og geografiske placeringer, gør os i stand til at agere hurtigt og effektivt både lokalt, nationalt og internationalt.

www.redmark.dk

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest