Hovedsponsor
En erhvervsbank til det hele

Effektiv erhvervsrådgivning handler om evnen til at give de rigtige råd på det rigtige tidspunkt. Spar Nord er en full-service erhvervsbank, der dækker din virksomheds behov for sparring og finansiel rådgivning uanset hvilken fase din virksomhed befinder sig i og hvilke markeder, du opererer på.

Altid det bedste hold til rådighed
Vores lokale rådgiverteam har stor erfaring og lokal indsigt - og involverer løbende specialister
i hovedsædet til de mere komplekse forretninger som udlandshandel, afdækning af rente- og valutarisiko eller skræddersyede leasingløsninger. Derved kan vi sammen nå hele vejen rundt om din virksomhed.

Lokal beslutningskraft
Erhvervsrådgiverne har lokal beslutningskraft, der giver hurtig respons og lav ekspeditionstid på dine forretningsmæssige idéer.

Vi tror på, at et godt finansielt samarbede taget et naturligt afsæt i ordentlighed, fornuftige dispositioner og tilgængelighed - og at det vil give dig og din virksomhed handlekraft og styrke.

I Aalborgregionen finder du vores erhvervsafdelinger på følgende adresser:
  • Spar Nord Storkunde, Skelagervej 15, 9000 Aalborg, telefon 96 34 40 01
  • Spar Nord Aalborg, Østerågade 12, 9000 Aalborg, telefon 96 30 26 20
  • Spar Nord Nørresundby, Torvet 6, 9400 Nørresundby, telefon 96 32 06 20

    Læs mere på www.sparnord.dkHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest