Repræsentanternes møde


retur

REPRÆSENTANTERNES MØDE 2020

Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

Det sker blandt andet gennem repræsentation i en lang række eksterne råd, nævn, udvalg og fonde, hvor vi styrker vores rolle som den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Nordjylland.

Erhverv Norddanmark er takket være en bred kreds af gode mennesker repræsenteret inden for både uddannelse, erhvervsliv, medier, kultur og sport - og det vil vi gerne markere på

                                          Repræsentanternes møde 2020
                                                    Mandag 14. december 2020 kl. 15-17
                                                hos Redmark, Hasseris Bymidte, Aalborg


Dagens gæstetaler er direktør Mads Damsbo fra Artcenter Spritten, der blandt andet vil komme ind på værdien af erhvervslivets tilstedeværelse i kulturelle institutioner.

Foruden en kort præsentation af Erhverv Norddanmarks repræsentationer vil programmet også rumme rig mulighed for deltagernes input, herunder hvor erhvervslivet med fordel kunne være repræsenteret.


OBS! Du er først tilmeldt arrangementet når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på Sociale Medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
* MobilNr.:
Bemærkning:
*Påkrævet

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest