Seniorgruppens julearrangement i Aalborg Teater


retur

BEMÆRK ÆNDRING I PROGRAMMET:
Erhverv Norddanmark inviterer Seniorgruppens medlemmer og ledsager til en spændende eftermiddag i Aalborg Teater, som vores juleafslutning og sidste arrangement inden jul. 

Program:
  • kl. 13: ankomst, modtagelse af vores værtinde Malou Jensen
  • kl. 13.15-14:00 Besøg i de tre scener hvor vi høre om teaterets historie vi vil blive delt op i tre grupper med max 9 personer i hver
  • Kl. 14-15: æbleskiver og gløgg i Teatercaféen - mens chefdramaturg Jens Christian Led b.la. fortæller om, hvordan et selvproducerende teater fungerer - hvordan bestemmer man hvad der skal spilles, hvordan bliver en forestilling til osv.
  • kl. 15.tak for i dag
Arrangementet er forbeholdt ændringer i forhold til Covid 19. 

Benyt teatercafeens indgang når i ankommer, derudover vil vi meget gerne have jer delt op i grupper i teatercafeen. I den forbindelse, vil vi gerne vide hvem der vil sidde sammen, som udgangspunkt sidder man sammen med sin ledsager, men hvis man har ønsker derudover kan i skrive en besked i bemærkning, så det er delt ind når i ankommer. 

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på Facebook, LinkedIn og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest