Seniorgruppens julearrangement i Aalborg Teater


retur

Erhverv Norddanmark inviterer Seniorgruppens medlemmer og ledsager til en spændende eftermiddag i Aalborg Teater, som vores juleafslutning og sidste arrangement inden jul. 

Det bliver en eftermiddag med rundvisning i de forskellige lokaler, værksteder og afdelinger som er i Aalborg Teater. Vi kommer til at se forskellige kulisser og udklædning fra de mange teater stykker som er og har været spillet på Aalborg Teater. 
Der vil være et indlæg fra teaterdirektør Hans Henriksen vores dramaturg Jens Christian og sponsorchef Tine Wammen. Vi afslutter vores julearrangement med æbleskiver og gløgg. 

Program:
  • Kl. 12.30 dørene åbnes
  • Kl. 13-14 rundvisning på teatret og bag kulisserne
  • Kl. 14 æbleskiver og gløgg i Teatercaféen
  • Kl. ca. 14.30 indlæg fra: 
                Teaterdirektør Hans Henriksen vores 
                Dramaturg Jens Christian 
                Sponsorchef Tine Wammen
  • Kl. 15.30-16 tak for i dag
OBS! Du er først tilmeldt arrangementet når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på Facebook, LinkedIn og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.


* Navn:
* E-mail:
  Ledsager:
  Bemærkning:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest