Lund HR ApS


retur
LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling.

LundHR har erfaringen og sikrer, at du har et bredt kvalificeret ansøgerfelt at vælge ud fra. Vi headhunter hovedparten af kandidaterne. Det giver ekstra motiverede medarbejdere, der ofte flytter fra et godt job.

Standard processer kan anvendes til standard virksomheder. I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov. Har du behov for at få LundHR til at køre hele ansættelsesprocessen gør vi meget gerne det. Ønsker du selv at varetage dele af processen tilpasser vi vores ydelser herefter.

Vores udgangspunkt er altid, at du beder LundHR om assistance for, at du kan koncentrere dig om den daglige drift af virksomheden. Derfor skal du også have en berettiget forventning om, at vi finder din nye medarbejder med de rette kvalifikationer til aftalt tid.

Læs mere herHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest