Grøn omstilling, partnerskaber og forretningsudvikling


retur

Ved dette Trademark eftermiddagsarrangement, står den på grøn omstilling, partnerskaber og forretningsudvikling. Under denne overskrift vil projektchef Michael Stie Laugesen fra Green Hub Denmark, berige os med et oplæg om det offentlig-private partnerskab, deres aktiviteter, målsætninger og meget mere.

Green Hub Denmark er kendetegnet ved bl.a. at bygge bro mellem virksomheder, forbrugere, forskere og myndigheder for sammen at skabe den bedste platform for grøn vækst i verdensklasse. De er et offentlig-privat partnerskab, som arbejder med grøn innovation, bæredygtige forretningsmodeller, storskalatest og demonstration for at tackle klimaudfordringer. Green Hub Denmark bidrager således til regeringens ambitiøse mål om at reducere CO2 udledningen med 70 procent samtidig med, at være med til at tiltrække flere investeringer og skabe flere grønne jobs.

Målsætningen om at reducere CO2 udledningen med 70 procent, omfatter i høj grad Nordjyllandsværket. Hvis alt går efter planen, så har Nordjyllandsværket produceret den sidste sorte kilowatt time i år 2028. Denne omstillingsproces vil vi høre nærmere omkring, samtidig med en rundvisning rundt på værket.

På rigtig Trademark manér, vil arrangementet blive afsluttet med tid til netværk samt en let omgang mad.


Program
  • 16:00: Indtjekning
  • 16:15: Oplæg ved Green Hub Denmark, projektchef Michael Stie Laugesen
                - Grøn omstilling, klimaudfordringer, tiltrækning af investeringer,                                                 grønne jobs, m.m. 
  • 16:45: Rundvisning og fortælling ved Nordjyllandsværket
  • 18:00: Let mad og netværk


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Gæst:
(Navn, virksomhed og e-mail)
Bemærkning:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest