Port of Aalborg


retur


Port of Aalborg

Tirsdag den 26. september er Trademark blevet inviteret indenfor hos Port of Aalborg, hvor der venter os en spændende eftermiddag med bl.a. oplæg ved salgschef Michael R. Lind og bustur rundt på havnens arealer. Derudover slutter vi arrangementet af med tid til netværk og en let omgang forplejning til at gå hjem på.

På dagen kan vi se frem til et møde med Danmarks førende indlandshavn: en multimodal logistikhub og en voksende erhvervspark med et 360 graders udsyn. Port of Aalborg er ligeledes en erfaren, kompetent samarbejdspartner inden for erhvervsudvikling, logistikløsninger og godshåndtering. 

Port of Aalborg er desuden over de senere år vokset til en af Danmarks største erhvervsparker samt et vitalt logistikcentrum. Med viden og innovation som deres nøgleord får de fleksible og ideelle rammer til erhvervsmæssige og industrielle formål. De tænker både i symbioser og ressourcedeling og bruger den grønne omstilling til proaktivt at skabe nye forretningsmuligheder. Havnens vision bakker ligeledes op om dette, hvor man vil være en markant væksgenerator, som bidrager til øget bekskæftigelse, øget velstand og det gode liv for Aalborgs indbyggere - både i arbejdslivet og privatlivet.

På dagen får vi glæden af at høre meget mere om disse ting og de mange andre utroligt spændende ting, som de beskæftiger sig med på Aalborg Havn.


Program
  • Kl. 15.00 - 15.20: Velkomst og registrering
  • Kl. 15.20 - 16.20: Bustur rundt på havnen og fortælling ved salgschef Michael R. Lind
  • Kl. 16.20 - 17.20: Oplæg ved Michael R. Lind, samt mulighed for dialog og spørgsmål
  • Kl. 17.20 - 18.00: Netværk og forplejning
  • Kl. 18.00:              Tak for i dag

Praktisk info vedrørende parkering:
Der er nogle få gæste p-pladser ved nr. 19, men ellers skal I køre efter Langerak 14, hvor der er en stor p-plads. Man skal bare lige over vejen og gå et lille stykke for at komme til nr. 19. 

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest