Trademarks julearrangement


retur


Så er det igen tid til Trademark Future Lounges årlige julearrangement!

I år er det valgt at skrue lidt ned for den søde julestemning, og op for gys og gåder - vi skal nemlig prøve kræfter med Escape Rooms.

Arrangementet finder sted onsdag den 15. december, hvor vi mødes kl. 16.00 ved Maximum i Aalborg SV. Her lægger vi ud med at blive gruppefordelt i deres escape rooms, hvilket tager omkring 1 times tid afhængig af hvor godt i klarer jer.. Efter escape rooms vil der være overrækkelse af Trademarks prestigefyldte vandrepokal, som vil blive tildelt det hold som har klaret sig bedst. 
Vi slutter arrangementet af på The Grill, der disker op med en lækker julebuffet med alt hvad hjertet begærer.

Meld dig gerne til hurtigst muligt, så vi kan få koordineret deltagerantallet - og ta' endelig en gæst med gratis.*Escape Rooms er et oplevelseskoncept hvor du sammen med din gruppe, skal forsøge at slippe ud, eller løse de opsatte gåder og mysterier inden tiden løber ud.
Gåderne er designet således det både kræver samarbejde, logisk og kreativ tænkning, samt lidt fingersnilde, på den måde kommer hele gruppen til at bidrage til den fælles opgaveløsning.


Program
  • 16:00:                  Velkomst
  • 16:30 - 18:00:     Escape Rooms og overrækkelse af vandrepokalen
  • 18:00 - ?:            Spisning ved Restaurant The Grill


Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Evt. gæst:
(Navn, virksomhed og e-mail)
Bemærkning:
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest