Galleri 


Her på siden har du mulighed for at se billeder fra Trademarks afholdte arrangementer.


Trademark Future Lounge bestræber sig på, at vores arrangementer som udgangspunkt indeholder et lærende element samt et aktivt og underholdende indslag. 
Gennem Trademarks arrangementer lægger vi op til og giver vi plads til sparring, idégenering, skæver tanker og leg. 


Trademark - Jul i Aalborg Zoo
Tirsdag den 28. november holdt Aalborg Zoo særligt åbent for Trademark Future Lounge, hvor den hyggelige julebelysning blev tændt i hele haven. Den søde julestemning blev suppleret med gløgg, æbleskiver og afslutningsvist en juleølsmagning.


Trademark_Galleri/TFL_JulZooDet Nordjyske Mediehus
Torsdag 2. november var vi inviteret indenfor hos Det Nordjyske Mediehus, hvor vi så deres nye flotte lokaler med perfekt central placering på Østre Havn.
Her blev vi desuden introduceret til brandet og deres igangværende transformation ved salgschef Helle Grau. Herefter kunne journalist Caroline Bundgaard fortælle om Vigeur, som er deres personlige erhvervsmedie med positiv, kritisk journalistik


Trademark_Galleri/DNMHTrademark - Port of Aalborg
Tirsdag den 26. september var Trademark en tur forbi Port of Aalborg. Her kunne de deltagende se frem til en bustur rundt på havnens arealer, hvor de kom helt tæt på de mange interessante virksomheder der har placeret sig på havnen. Her kunne man tydeligt se at Port of Aalborg i dag har vokset sig til en af Danmarks største erhvervsparker samt et vitalt logistikcentrum.
Derudover havde de deltagende glæde af et interessant oplæg ved salgschef Michael R. Lind, hvorefter arrangementet blev rundet af med en omgang forplejning.

Trademark_Galleri/POA_23Sejlads med skibet LOA
Den 6. september havde Trademark Future Lounge fornøjelse af en solrig tur på fjorden med det gamle træskib LOA. Her kunne de mange deltagende bl.a. nyde godt af oplæg ved borgmester Lasse Frimand Jensen, der fortalte om de mange spændende projekter i Aalborg Kommune samt hans ambitioner og mærkesager som borgmester.
Derudover bød arrangementet på oplæg ved Leif Ervolder, der fortalte om det store frivillige arbejde der bliver gjort ifm. driften og vedligeholdelsen af skibet.
Efter endt sejlads gik de deltagende under dæk, hvor der blev serveret god mad og drikke.

Galleri_2023/TFL_LOANibe Festival
Torsdag den 29. juni fyldte vi en bus og kørte mod Nibe Fesival i Skalskoven. Her havde vi et tætpakket program fyldt med bl.a. rundtur backstage, efterfulgt af oplæg ved festivalleder Peter Møller Madsen. Her fik vi indsigt i hvordan man skaber en festival og driver den som en succesfuld forretning, hvilket Nibe Festival har formået at gøre i mange år.
Der var selvfølgelig også masser af tid til at høre en masse god musik og netværkeri de deltagende imellem.

Galleri_2023/Galleri_NibeREGAN Vest
Onsdag 29. marts var Trademark Future Lounge forbi den meget omtalte og velbevarede koldkrigsbunker, REGAN Vest. Her kunne de deltagende se frem til rundvisning og fortælling i den store bunk fra 1960'erne, der havde til opgave at huse regering, embedsmænd samt den siddende regent i tilfælde af en atomkrig. Vi afsluttede arrangementet med smørrebrød og tid til netværk.

Trademark_Galleri/REGANvest
AAU Innovate - Science & Innovation Hub
Tirsdag den 28. februar aflagde Trademark et besøg ved det nye AAU Innovate. Her sprudlede der af innovation og iværksætteri i de nye og flotte faciliteter, der strækker sig over hele 8500 kvadratmeter. På dagen havde vi også glæden af at høre fra to startups i form af Cinematronic og Valentin Content. Afslutningsvist blev vi budt på en rundsvisning rundt i de flotte omgivelser.

Trademark_Galleri/AAU_Innovate
Trademarks julearrangement
Torsdag den 24. november afholdte Trademark deres årlige julearrangment. Her stod den på ægte julehygge i form af julebagning. Her lagde Mesterbageren i Støvring lokaler til og serverede lækker hjemmelavet pizza og drikkelse til.

Trademark_Galleri/TFLjul22


Virksomhedsbesøg ved RareWine
Tirsdag den 14. juni afholdte Trademark deres sommerarrangement. Denne gang aflagde vi besøg ved RareWine, hvor vi blev gjort klogere på vininvesteringsbranchen. Her hørte vi om RareWines rejse fra startup til verdensførende vinforretning, om hvorfor investering i eksklusive vin er en god ide og hvordan man selv kan komme i gang med at investere. Derudover fik vi en rundvisning på RareWines toldfrie lager, hvor der opbevares vine for en værdi på cirka 1 mia. kr. fordelt på omkring 1400 investorer.
Arrangementet bød selvfølgelig også på et par glas vin til de deltagende, så vi ikke gik tørstige derfra.

Trademark_Galleri/RareWineBilleder


Nyt Aalborg Universitetshospital og Aalborg Fjernkøling
Onsdag den 30. marts aflagde Trademark besøg ved det kommende Universitetshospital, hvor projektdirektør Niels Uhrenfeldt gav oplæg om hele projektet, dets forløb og ikke mindst hvor meget det kræver at gennemføre et projekt af den størrelse.
Herefter gav projektleder Jørn Ødum Nielsen fra Aalborg Forsyning et oplæg omkring forsyningsdelen til sygehuset, hvor man har et ret unikt setup. Her anvender man vandet for Aalborg Portland sø til at køle sygehuset ned med.

Efter de to oplæg blev de deltagende taget på en rundtur på sygehuset, hvor der var mulighed for at komme helt tæt på og stille spørgsmål undervejs.
Vi sluttede arrangementet af med netværk og mad, inden vi takkede af for dagen

Trademark2022/Supersygehuset


Nordjylland På Landkortet
Den 31. august aflagde Trademark Future Lounge besøg ved Skypavillonen på toppen af Aalborg. Her tog skydebrødrene Kurt Andersen og Claus Kræmmergaard god imod os, og kunne fortælle om den lange historie bag Det Broderlige Skydeselskab og deres mange traditioner. Herefter bød arrangementet på en helt ekstraordinær oplevelse i højden, da vi fik mulighed for at zipline fra Aalborgtårnet og ned i Kunstens have. Vi afsluttede dagen med smørrebrød leveret af Skydepavillonen.

Trademark_Galleri/NordjyllandPaLandkortet


Grøn Omstilling, Partnerskaber og Forretningsudvikling
Mandag den 28. juni aflagde Trademark Future Lounge besøg ved Nordjyllandsværket. Her stod arrangementet på oplæg ved Green Hub Denmark af projektchef Michael Stie Laugesen, der kunne berette om Green Hub Denmarks arbejde og deres bæredygtige dagsorden. Efterfølgende bød dagen på rundvisning ved Nordjyllandsværket enorme domicil, hvor vi blandt andet havde fornøjelsen af udsigten fra toppen af blok C.

Trademark_Galleri/GreenHub_GronOmstilling


Julearrangement - KaffeFair & Små job med mening
Dette års udgave af Trademarks julearrangement foregik ved KaffeFair, hvor der blev sat fokus på socialøkonomi og socialt ansvar. Aftenen bød herunder på oplæg ved Frida Tarp, socialøkonomisk konsulent ved BusinessAalborg. Frida fortalte bl.a. om 'Små job med mening', der er en let måde for virksomheder at tage socialt ansvar og samtidig få løst helt konkrete opgaver, som ellers tager tid fra andre medarbejdere.
Dernæst kunne Bjørn Salling, direktør ved FOKUS/KaffeFair, fortælle om KaffeFair og deres socialøkonomiske setup.
Aftenen blev afsluttet med et sjovt konkurrenceelement, efterfulgt af 3 retters folkemenu med et julepift.

Trademark_Galleri/Jul2020_KaffeFair


Nygårdsminde Vingård - Vinsmagning & Parkgolf
Tirsdag den 15. september 2020 havde Trademark Future Lounge æren af, at besøge Nygårdsminde Vingård, hvor vinbonden Jan Lunde var vært for en tur i vinmarkerne samt en konkurrencepræget omgang parkgolf.
Humøret var højt og vejret var helt i top, hvilket gjorde runderne på golfbanerne og turen i vinmarkerne til en sand fornøjelse.
De deltagende blev ligledes klogere på hvad det kræver, at drive dansk økologisk vinproduktion - hvorefter der også selv var mulighed for at smage på de våde varer. 

Trademark_Galleri/NygaerdsmindeVin


Esport & Forretningsudvikling
Den 25. Januar inviterede Trademark Future Lounge på et ekstraordinært netværksarrangement, hvor esporten og dens udvikling var i højsædet. Til at dygtiggøre os indenfor dette område havde vi Christian R. D. Madsen, konsulent ved Odense kommune, til at fortælle os om hvordan man i Odense kommune er begyndt at anvende esporten som rekrutteringsværktøj. Herudover kunne Christian Tanbæk Nielsen, porteføljekundechef ved Vækstfonden, bringe indsigt i esporten som industri samt hvad vi kan forvente af udvikling indenfor sporten.
Dagen blev suppleret med en 'Behind The Scenes' rundvisning, efterfulgt af diverse gaming aktiviteter og frokost.

Galleri_2020/Esport


Erhvervstur til Amsterdam
Den sidste fredag i august 19 blev for Trademark-medlemmerne indledt med en uforglemmelig og spændende tur til Amsterdam. Turen bød på et tætpakket program, hvor hovedfokusset var på bæredygtig byudvikling, innovativ transport samt socialt samvær.
Vi udforskede og besøgte interessante attraktioner som Ajax Arena, hvor vi helt ekstraordinært kom bag om stadion. Efterfølgende var vi ude at opleve universitet Amsterdam Smartcity (TBC), som er kendt for at udvikle innovative autonome både, som kan sejle mellem kanalerne. Derudover besøgte vi også entreprenørvirksomheden TQ Tech Hub, der overraskede med sin fantastiske arbejdsatmosfære samt Roboat Exhibition, hvor vi fik et utroligt indblik i, hvordan autonome både bestyres. Yderligere var vi også på en dejlig kanalrundfartstur og et hyggeligt visit hos Heineken, som selvfølgelig blev sluttet af med en øl eller to.

Galleri_2019/ams19Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest