Galleri 


Her på siden har du mulighed for at se billeder fra Trademarks afholdte arrangementer.


Trademark Future Lounge bestræber sig på, at vores arrangementer som udgangspunkt indeholder et lærende element samt et aktivt og underholdende indslag. 
Gennem Trademarks arrangementer lægger vi op til og giver vi plads til sparring, idégenering, skæver tanker og leg. 


Trademark - Nordjylland På Landkortet
Den 31. august aflagde Trademark Future Lounge besøg ved Skypavillonen på toppen af Aalborg. Her tog skydebrødrene Kurt Andersen og Claus Kræmmergaard god imod os, og kunne fortælle om den lange historie bag Det Broderlige Skydeselskab og deres mange traditioner. Herefter bød arrangementet på en helt ekstraordinær oplevelse i højden, da vi fik mulighed for at zipline fra Aalborgtårnet og ned i Kunstens have. Vi afsluttede dagen med smørrebrød leveret af Skydepavillonen.

Trademark_Galleri/NordjyllandPaLandkortet

Grøn Omstilling, Partnerskaber og Forretningsudvikling
Mandag den 28. juni aflagde Trademark Future Lounge besøg ved Nordjyllandsværket. Her stod arrangementet på oplæg ved Green Hub Denmark af projektchef Michael Stie Laugesen, der kunne berette om Green Hub Denmarks arbejde og deres bæredygtige dagsorden. Efterfølgende bød dagen på rundvisning ved Nordjyllandsværket enorme domicil, hvor vi blandt andet havde fornøjelsen af udsigten fra toppen af blok C.

Trademark_Galleri/GreenHub_GronOmstilling

Julearrangement - KaffeFair & Små job med mening
Dette års udgave af Trademarks julearrangement foregik ved KaffeFair, hvor der blev sat fokus på socialøkonomi og socialt ansvar. Aftenen bød herunder på oplæg ved Frida Tarp, socialøkonomisk konsulent ved BusinessAalborg. Frida fortalte bl.a. om 'Små job med mening', der er en let måde for virksomheder at tage socialt ansvar og samtidig få løst helt konkrete opgaver, som ellers tager tid fra andre medarbejdere.
Dernæst kunne Bjørn Salling, direktør ved FOKUS/KaffeFair, fortælle om KaffeFair og deres socialøkonomiske setup.
Aftenen blev afsluttet med et sjovt konkurrenceelement, efterfulgt af 3 retters folkemenu med et julepift.

Trademark_Galleri/Jul2020_KaffeFair

Nygårdsminde Vingård - Vinsmagning & Parkgolf
Tirsdag den 15. september 2020 havde Trademark Future Lounge æren af, at besøge Nygårdsminde Vingård, hvor vinbonden Jan Lunde var vært for en tur i vinmarkerne samt en konkurrencepræget omgang parkgolf.
Humøret var højt og vejret var helt i top, hvilket gjorde runderne på golfbanerne og turen i vinmarkerne til en sand fornøjelse.
De deltagende blev ligledes klogere på hvad det kræver, at drive dansk økologisk vinproduktion - hvorefter der også selv var mulighed for at smage på de våde varer. 

Trademark_Galleri/NygaerdsmindeVin

Esport & Forretningsudvikling
Den 25. Januar inviterede Trademark Future Lounge på et ekstraordinært netværksarrangement, hvor esporten og dens udvikling var i højsædet. Til at dygtiggøre os indenfor dette område havde vi Christian R. D. Madsen, konsulent ved Odense kommune, til at fortælle os om hvordan man i Odense kommune er begyndt at anvende esporten som rekrutteringsværktøj. Herudover kunne Christian Tanbæk Nielsen, porteføljekundechef ved Vækstfonden, bringe indsigt i esporten som industri samt hvad vi kan forvente af udvikling indenfor sporten.
Dagen blev suppleret med en 'Behind The Scenes' rundvisning, efterfulgt af diverse gaming aktiviteter og frokost.

Galleri_2020/Esport

Erhvervstur til Amsterdam
Den sidste fredag i august 19 blev for Trademark-medlemmerne indledt med en uforglemmelig og spændende tur til Amsterdam. Turen bød på et tætpakket program, hvor hovedfokusset var på bæredygtig byudvikling, innovativ transport samt socialt samvær.
Vi udforskede og besøgte interessante attraktioner som Ajax Arena, hvor vi helt ekstraordinært kom bag om stadion. Efterfølgende var vi ude at opleve universitet Amsterdam Smartcity (TBC), som er kendt for at udvikle innovative autonome både, som kan sejle mellem kanalerne. Derudover besøgte vi også entreprenørvirksomheden TQ Tech Hub, der overraskede med sin fantastiske arbejdsatmosfære samt Roboat Exhibition, hvor vi fik et utroligt indblik i, hvordan autonome både bestyres. Yderligere var vi også på en dejlig kanalrundfartstur og et hyggeligt visit hos Heineken, som selvfølgelig blev sluttet af med en øl eller to.

Galleri_2019/ams19Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest