top_trademark01

Om os


Trademark Future Lounge under Erhverv Norddanmark har som vision at være regionens mest toneangivende og udbytterige netværk for fremtidens forretningsudviklere.

Gruppen arbejder for at skabe et dynamisk og innovativt miljø med fokus på udvikling af ledere og ildsjæle i Nordjylland. De centrale begreber er innovation, interaktion, netværk og kultur - og indsatsområderne er at give plads til sparring, idégenerering, skæve tanker og leg, tilrettelægge nytænkende og til tider provokerende arrangementer, lade fremtidens forretningsudviklere dele deres idéer, tanker og handlinger.

Trademark Future Lounge er det naturlige bindeled mellem Erhverv Norddanmark og morgendagens ledere.

Arbejdet ledes af en styregruppe, der har til opgave at udvikle idéer til og i samarbejde med sekretariatet at tilrettelægge aktiviteter, der er af særlig relevans for yngre medlemmer af Erhverv Norddanmark. Styregruppen består af:



Styregruppen 

  • Formand og advokat Katrine Dons Kvottrup, Haugaard Braad Advokatfirma 
  • Advokat Jeppe Hallager, Advokatfirma HjulmandKaptain
  • Storkundechef Martin Andersen, Nykredit
  • Direktør Kamilla Bittmann, Erhverv Norddanmark
  • Netværkskoordinator Matias Berntsen, Erhverv Norddanmark



Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest