Virksomhedsinformation


Som medlem af Erhverv Norddanmark har du adgang til danske og nordiske kredit- og forretningsinformationer til favorabel pris.

Kreditoplysninger giver dig overblik over dine kunder og kundeemners økonomi. De er redskabet til at vurdere, hvor meget og hvilken type kredittid, du kan give den enkelte kunde. De er også en hjælp i dit arbejde med at finde frem til de mest lønsomme kundeemner. Bisnode forvandler data til viden og indsigt, der gør dig i stand til at træffe de rette beslutninger.

Dansk selekteringsværktøj
Bisnodes Business View giver dig information om kunder, leverandører, samarbejdspartnere og konkurrenter. Business View hjælper dig med at finde de bedste emner/målgrupper samt at tjekke op på dem, der allerede er en del af din portefølje. Du kan for eksempel søge på firmanavne, personer, regnskabstal, brancher eller antal ansatte - og du kan se oplysninger såsom rating og kreditmax. Systemet opdateres dagligt og kan bruges i både salgs-, marketing- og kreditafdelingen. Har du behov for at hente oplysninger på nordiske virksomheder, findes også et nordisk selekteringsværktøj.
Download produktinformationer

Kreditrapporter
Med Bisnodes Kreditrapporter kan du nemt vurdere dine kunder eller leverandørers risikoprofil og derigennem træffe mere lønsomme kreditbeslutninger. Rapporterne opdateres dagligt og der er forskellige typer, der opfylder en række behov.
Download produktinformationer

Overvågning
Business Monitor tilbyder overvågning af dine kunder. Du får et fleksibelt værktøj til overvågning af et stort antal valgfrie hændelser døgnet rundt - og du får automatisk besked, hvis der er ændringer hos dine kunder. På den måde får du advarselssignalerne i tide og kan varetage forandringer med det samme og dermed mindske dine kreditrisici.
Download produktinformationer

Betalingsanmærkninger
Det hurtigst voksende skyldnerregister i Danmark, Debitor Registret, er en del af Bisnode. Den store database over dårlige betalere kan hjælpe dig til at træffe trygge beslutninger. Med et Kredittjek får du blandt andet adgang til betalingsanmærkninger, og du kan hurtigt vurdere, om den privatperson eller virksomhed, du overvejer at handle med, er én, du bør give kredit.
Download produktinformationer

Vil du vide mere?
Vil du høre mere om hvordan Bisnode kan hjælpe dig er du velkommen til at henvende dig hos Sebastian Petersen: 36 73 80 13. 

Bisnode tilbyder desuden gratis brugerkurser, så du kan få en grundig indføring i dit produkts funktioner og anvendelsesmuligheder eller blive introduceret til et produkt, før du beslutter dig for et køb.

Du kan læse mere om Bisnodes produkter på www.bisnode.com
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest