om os


Erhverv Norddanmark er Nordjyllands største erhvervsorganisation. Organisationen, der er grundlagt i 1431, er også landets største og ældste sammenslutning af sin art.

Erhverv Norddanmark samler 650+ virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, service og liberale erhverv i bestræbelserne på aktivt at medvirke til, at Nordjylland er attraktiv at drive og udvikle virksomhed i.

Erhverv Norddanmark skaber dynamiske netværk. Og har en række mærkesager, som vi kæmper for. Det har vi altid haft - og gjort. For et halvt årtusinde siden handlede det om de ting, der optog købmændene, mens det nu er emner med bred interesse for erhvervslivet og den region, som det er en del af.

Overordnet er det vores mærkesag at være det led, der skaber og udvikler samarbejde mellem erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og det offentlige. På det konkrete plan er vores fokus på infrastruktur, beskæftigelse, vækst, uddannelse og kultur.


Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest