idoc A/C


retur
idoc A/S, etableret i 2010 for at støtte det Danske Forsvar, har udviklet sig til en førende aktør inden for konsulentbranchen. Med en stærk forpligtelse til fleksibilitet, kvalitet og tillid har vi været stolte modtagere af Gazelle-prisen i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 og 2023.
Som et ingeniør- og videnshus med over 75 medarbejdere og kontorer i Aalborg, Albertslund, Vejle og Poznan, Polen, prioriterer vi et tæt samarbejde og leverer kompetente, fleksible og hurtige løsninger, der opfylder vores samarbejdspartneres behov og udfordringer, hvilket sikrer langvarig værdiskabelse.
Vores vision er at være den foretrukne samarbejdspartner inden for konsulentydelser og outsourcing for forsvarsindustrien og produktionsvirksomhederne, hvor vi stræber efter at levere de bedste resultater, højne kundeprojekter gennem ekspertise og fleksibilitet samt sikre vores samarbejdspartneres tillid. Vi vil fortsætte med at tiltrække og uddanne de mest efterspurgte.
Læs mere her



Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest