Marsh McLennan


retur
Marsh McLennan er en global virksomhed inden for professionelle services og forsikringsmægling. Med vores ekspertise og dybe indsigt inden for risikostyring, forsikring, pensionsplanlægning, investering og managementkonsultation tilbyder vi skræddersyede løsninger, der hjælper vores kunder med at opnå deres forretningsmål. Marsh McLennan betjener virksomheder, organisationer, offentlige institutioner, og spænder over forskellige brancher og sektorer. 
Som verdens største professionelle services- og forsikringsmæglervirksomhed, er vi forpligtet til at forblive innovative, pålidelige og ansvarlige i vores tilgang til at hjælpe vores kunder, med at tackle deres udfordringer og opnå deres målsætninger. . Vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland giver os mulighed for at forstå de specifikke behov og udfordringer lokalt. Vi kan derfor hjælpe nordjyske virksomheder med at identificere, evaluere og håndtere risici og udvikle skræddersyede forsikringsprogrammer og strategier. Med vores globale tilstedeværelse med kontorer i mere end 130 lande hjælper vi også internationale kunder med at forstå nuancerne i forsikringsdækninger, lovgivningsmæssige forhold og branchespecifikke risikotendenser.


Læs mere her. Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest