Farvel og goddag i bestyrelsen


retur

Om en uges tid forlader Svend Erik Pedersen jobbet som markedsdirektør hos Rambøll for at blive stadsingeniør i By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune. I den forbindelse tager han ogs afsked med sin post i bestyrelsen for Erhverv Norddanmark.

- Naturligvis glæder vi os over, at Svend Erik Pedersens nye arbejdsmæssige udfordringer, men samtidig er vi kede af, at vi ikke længere i bestyrelsen kan gøre brug af hans betydelige ekspertise, siger formand Steen Royberg. Og han fortsætter:

- Blandt andet har Svend Erik Pedersen været initiativtager til og omdrejningspunkt for etableringen af Erhverv Norddanmarks infrastrukturudvalg, der samler de væsentligste aktører inden for dette uhyre vigtige område. Takket være Svend Eriks indsats er det for første gang i 25 år lykkedes at danne en et forum, hvor offentlige og private aktører samarbejder om at understøtte udviklingen af infrastrukturen, og dermed bidrage til en tæt dialog mellem de offentlige aktører og det nordjyske erhvervsliv. Det gælder naturligvis i relation til Den Tredje Limfjordsforbindelse, men også i forhold til andre infrastrukturelle udfordringer.

Svend Erik Pedersen bliver i bestyrelsen erstattet af førstesuppleanten Carsten Enggaard, der blev valgt på generalforsamlingen i foråret. Det nye bestyrelsesmedlem har siden 2007 beskæftiget sig med drift af ejendomme og ejendomsudvikling - fra 2014 som administrerende direktør for Søren Enggaard A/S. Carsten Enggaard er bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole Aalborg (1997).
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest