Ny direktør for Erhverv Norddanmark


retur
Efter at have været ansat i mere end et kvart århundrede i Erhverv Norddanmarks tjeneste -
heraf knap 20 år som sekretariatschef og senest direktør - har Anita Møller valgt at gå på pension. Det sker pr. 1. august 2018.

- Bestyrelsen har efter indgående vurdering valgt Kurt Bennetsen som ny direktør, der tiltræder få dage efter at være fyldt 49 år. Kurt Bennetsen har senest haft egen rådgivningsvirksomhed, hvor en dominerende opgave har været funktionen som projektkoordinator for de midlertidige aktiviteter i bydelsudviklingsområdet Stigborg Havnefront. Han har desuden beskæftiget sig med strategisk udvikling og vækstrådgivning for erhvervslivet, ligesom han har haft en række bestyrelsesposter, oplyser Erhverv Norddanmarks formand, Steen Royberg.

Af Kurt Bennetsens CV fremgår, at han blandt andet har været løn- og budgetchef i Kolding Kommunes socialforvaltning (1995-1997), skole- og socialchef i Løkken-Vrå Kommune (1997-2003) og socialchef i Hobro Kommune, inden han i 2004 kom til Spar Nord - først som erhvervskundechef i Aabybro og kreditkonsulent i det centrale kreditkontor (frem til 2008), derefter områdedirektør i Nørresundby.

Den nye direktør kommer med betydelig organisationserfaring, blandt andet fra LOA/Tall Ship Aalborg Fonden, Erhvervsforeningen for Nørresundby Forenede Boldklubber, Gestus Nord, Det Broderlige Skydeselskab i Aalborg, Aabybro Basketball Klub 84' og Aabybro Friskole.

Kurt Bennetsen er HA jur. fra Aalborg Universitet (1988-1991) og HD i Regnskabsvæsen og Økonomistyring fra Aalborg Universitet (1991-1994). Dertil kommer en række interne lederuddannelser, herunder NLP-practitioner (2005-2008).

"Blandt Kurt Bennetsens faglige kompetencer, der er særligt relevante for Erhverv Norddanmark, er personaleledelse, organistionsudvikling, udarbejdelse af budgetter og vurdering af økonomi og ressourceanvendelse, forhandling med leverandører, salg til nye og eksisterende kunder, mødeledelse samt rapportering til bestyrelse", siger Steen Royberg.

Beder man Kurt Bennetsen sætte ord på sig selv i arbejdsmæssig sammenhæng, siger han:

"Jeg er en motiverende personale- og organisationsleder, hvor kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere sættes i centrum. Jeg glæder mig til i det daglige at lede Erhverv Norddanmark, som jeg kan være med til at videreudvikle, så den også i fremtiden er Aalborg-regionens største og stærkeste erhvervsorganisation."Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest