Samarbejde skal styrke erhvervslivet yderligere


retur
Den ene er fra 1431, den anden fra 2011. Den ene fokuserer på Aalborg-regionen i bredere forstand, den anden koncentrerer sig skarpt om postnummer 9220. Der hører forskellighederne så også op, for både Erhverv Norddanmark og ErhvervsNetværk 9220 har som opgave at arbejde for udvikling af erhvervslivet.

"Det er baggrunden for, at vi gennem nogen tid har talt om, hvordan vi bedst styrker de to organisationer og dermed skaber grundlaget for et øget strategisk samarbejde til fordel for erhvervslivet", siger Rasmus Haugaard, der er formand for Erhverv Norddanmark.

Formand Mette Schmidt, ErhvervsNetværk 9220, bekræfter, at der er en række sammenfaldende formål, hvilket giver et strategisk samarbejde ekstra god mening: "Begge parter har til opgave at påvirke det politiske niveau, så erhvervslivets til stadighed har de bedst tænklige arbejdsvilkår"

Desuden har vi sammenfaldende interesser med hensyn til prioritering af nationale agendaer som bæredygtighed, miljø, klima, energi og socialt ansvar i lokal og regional sammenhæng."

Rasmus Haugaard peger på reel jobskabelse i Aalborg og Nordjylland som et andet fælles fokusområde og siger videre:

"Begge organisationer vil eksistere, som medlemmerne kender dem i dag, men vi vil fordele visse opgaver på en anden måde end hidtil. Således vil ErhvervsNetværk 9220 i relation til erhvervspolitiske aktiviteter og tiltag koncentrere sig om det østlige Aalborg, mens Erhverv Norddanmark tager sig af den del, der rækker uden for dette geografiske område."

Erhverv Norddanmark og ErhvervsNetværk 9220 har samtidig aftalt, at det er sidstnævnte, der bærer førertrøjen i relation til emnerne bæredygtighed, miljø, klima og energi.

I forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftalen har ErhvervsNetværk 9220's formand fået plads i bestyrelsen for Erhverv Norddanmark.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest