To nye i Ehverv Norddanmarks bestyrelse


retur
I forbindelse med generalforsamlingen 4. marts 2024 tog Erhverv Norddanmark afsked med administrerende direktør Carsten Enggaard, Søren Enggaard A/S, der efter otte år faldt for vedtægternes regel om den maksimale periode i bestyrelsen. Samtidig valgte erhvervsmægler Steen Royberg fra Nordicals at træde tilbage som særligt udpeget medlem af bestyrelsen.

Nye i bestyrelsen:
  • Kristina Østergaard Kristoffersen, der siden januar 2022 har været rektor for professionshøjskolen UCN, er Cand. Pæd. Psyk. fra Aarhus Universitet (2010). Hun har tidligere blandt andet været uddannelsesdirektør på Københavns Erhvervsakademi (2019-2021), læringschef ved Aalborg Kommune (2014-2019) og områdedirektør hos UCN act2learn (2012-2014). Kristina Østergaard Kristoffersen er blandt andet bestyrelsesmedlem i Danish Life Science Cluster, EUC Nord og Aalborg Erhvervsråd.

  • Mattias Manstrup, der er administrerende partner og indehaver i Nordicals Aalborg, er bankuddannet i Nørresundby Bank, som han forlod ultimo 2005 for at blive erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv. Efter en periode som administrerende direktør for Søren Enggaard A/S blev han i 2014 optaget som partner i Nordicals Aalborg. Mattias Manstrup er HD i Regnskab & Økonomistyring fra Aalborg Universitet (2007) og Statsaut. Ejendomsmægler, MDE (2009).

                                                       Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest