Udskiftning i Erhverv Norddanmarks bestyrelse


retur
I forbindelse med generalforsamlingen 27. marts 2023 tog Erhverv Norddanmark afsked med direktør René Daarbak fra Mogens Daarbak Ejendomsselskab A/S, der efter otte år faldt for vedtægternes regel om den maksimale periode i bestyrelsen.

Ny i bestyrelsen er Maj Kær, der er Global Vice President for People hos virksomheden Shaping New Tomorrow. Maj Kær, der er kandidat i organisatorisk kommunikation fra Aalborg Universitet (2000-05), har tidligere blandt andet været hos Grundfos, Vestas, Alfa Laval og Nordjyllands Trafikselskab. Siden årsskiftet har hun været DI Aalborgs repræsentant i bestyrelsen for Aalborg Kongres & Kultur Center.

Generalforsamlingen blev også til et farvel til en af de særligt tilknyttede, idet Kjartan Ross forlader stillingen som Chief Commercial Officer hos Port of Aalborg og dermed udtræder af bestyrelsen.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest