Velfungerende infrastruktur altafgørende for effektiv udvikling


retur
Det er Erhverv Norddanmarks mission at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling. Det sker blandt andet ved at fokusere på mærkesager, hvoraf én er infrastruktur.

I det lys giver det god mening at tale med Aalborgs stadsingeniør, Svend Erik Pedersen. Han er leder af Trafik & Veje - den af de fire grene i By- og Landskabsforvaltningen, der tager sig af trafikal planlægning. Mens forvaltningen overordnet er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune, har Trafik & Veje ansvaret for strategisk planlægning på vej- og trafikområdet samt planlægning og gennemførelse af anlæg og ekstern drift og vedligehold inden for samme område.

Læs artiklen med Svend Erik Pedersen i det seneste nummer af Erhverv Norddanmarks magasin - hent det her.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest