Digitalisering På Agendaen - Hvordan bruges data i AaB, og kan det transformeres over til virksomhederne?


returTilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
* TelefonNr.:
Bemærkning:
Hvordan bruges data i AaB, og kan det transformeres over til virksomhederne?

Også i fodboldens verden har data gjort sit store indtog. Der opsamles i dag store datamængder under både træning og kampe. Data, som bliver brugt til performanceoptimering af både af trænere og af de enkelte spillere. Samtidig, baserer spillerhandler og talentudvikling sig i dag i større og større grad på dataanalyser og modeller.

Med en sportslig twist, byder arrangementet "Digitalisering på Agendaen" denne gang velkommen til Jim Holm Larsen fra AAB. Jim er en fast del af AABs trænerstab og har titel af "Head of performance analysis and technial scouting". Dermed er det Jim, der er ansvarlig for at indsamle og klargøre sportsdata for både trænere og spillere. Til arrangementet vil han fortælle om hvordan data bliver opsamlet og bearbejdet, for at kunne skabe konkrete ændringer og forbedringer for både holdet og for de enkelte spillere.

Jim vil give et indblik i hvordan data i sportens verden har ændret måden hvor spillere får feedback, trænere forbereder sig og om hvordan scouting og spillerhandler har skiftet karakter.

Der vil være mulighed for spørgsmål og diskussion af hvordan data, analyser og indsigter ændrer virksomheder, forretningsmodeller og konkrete processer.Jim Holm Larsen - Head of performance analysis and technical scouting at AaB

Jim Holm Larsen er en fast del af AaB's trænerteam. Gennem sit arbejde
leverer han data-indsigter der både bidrager til AaB's egen performance-
optimering, samt leverer analyser på modstandere.

Jim har en rolle som "Head of performance analysis and technical
scouting" og har en baggrund som ungdomstræner og under sin 
uddannelse beskæftiget sig meget med databehandling og - analyse.

                                        Han har været med til at accelerere og indarbejde dataanalyse i AaB.


Om AaB - Hele Nordjyllands hold

Det kræver hårdt arbejde og vedholdenhed, for sådan har vilkårene altid været i Nordjylland. Her får vi ikke noget forærende: Jorden er sandet og forblæst. Havet er vildt og farligt. Her er langt til alfarvej og magtens centrum. Og her skilter vi normalt ikke med vores ambitioner, resultater og begejstring.

Alligevel lykkes det os somme tider at nå hele vejen til toppen. Alligevel sætter vi markante aftryk i dansk fodboldhistorie og danske fodboldhjerter. Fordi vi gør os umage. Fordi vi er passionerede om AaB og parate til at gøre noget ekstra. Fordi vi rykker sammen og styrker hinanden i modgang og medgang. Og fordi vi har AaB i hjertet.

AaB vil altid have en kerne af nordjyske drenge på holdet, for vi er Hele Nordjyllands Hold med historie og forankring i Aalborg og samarbejdsklubber ude omkring. Derfor bærer vi også en del af ansvaret for livet i Nordjylland, hvor humøret og stoltheden bliver påvirket af, hvordan vi agerer.

AaB er det hele værd!


Digitalisering på Agendaen

Med konceptet "Digitalisering på agendaen" vil Erhverv Norddanmark og Delegate - sagt ligeud - sætte Digitalisering på agendaen i Nordjylland.

Vi vil skabe en kontinuerlig dialog hvor Nordjyske virksomheder kan mødes og finde inspiration. Vi vil prøve at afmystificere begrebet Digitalisering. Via eksterne oplægsholdere vil vi sætte digitalisering i øjenhøjde og give konkrete bud på hvordan virksomheder - store som små - kan drage nytte af de forretningsmæssige, organisatoriske og tekniske muligheder.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest