Dobbelt A Karneval Lounge


retur

DOBBELT A KARNEVAL LOUNGE


Vi har teamet op med Business Aalborg og Aalborg Karneval om dette fantastiske event. Så kom og vær med, når vi slår dørene op til en magisk oplevelse i hjertet af Aalborg Karneval. Lørdag den 25. maj inviteres du til Dobbelt A*Karneval*Lounge på Comwell Hvide Hus. En dag, der ligner ingen andre dage.

Lad dig inspirere
Talks. Kulinariske indslag. Kolde drinks. Rundtur i parken. On-stage. Godt selskab. Networking. Ja, dagen byder med andre ord på en godt mix af fest, farver og ikke mindst relationer, som er guld værd, når arbejdsugen starter efter weekenden.

Oplev
  • Borgmester Lasse Frimand Jensen fortælle om karnevallets værdi for byen
  • Chris Kroer Jensen, chef for Aalborg Karneval, give en status på dagen og karnevallets fremtidsplaner
  • Niels Roos (Niarn) fortælle sin personlige fortælling med "Dobbelt A"



Samtidig har vi også sørget for, at du kan få indblik i, hvad Aalborg Karneval kan gøre for dig og din virksomhed. Det lyder meget erhvervsrettet. Det er det også. Det er vigtig business. Men det er mest en dag med loose stemning, og hvor der er plads til, at en modig sjæl kan udråbe en skål og et længe leve for Dobbelt A.

Fold dig ud
og netværk i bastskørt. Som sørøver. Enhjørning eller i fjerboa. Temaet i år er "Fantastiske Væsener", så her er alletiders mulighed for at lade slipset og blazeren blive hjemme i skabet og giver andre mere farverige beklædninger chancen. Grib den. Gå all in eller kom i det outfit, du har det bedst i. Vi mener det, for vi har nemlig sat rammen for at kunne give den gas.

Dagen starter kl. 9.30, hvor vi mødes til en sprød brunch på 15. sal - og ikke mindst nyder udsigten til Kildeparken og Vesterbro, hvor Stjerneparaden senere danner rammen for 100.000 glade karnevalsdeltagere. Herefter trækker vi nedad i huset, og der er fri bar med øl, vin og cocktails på terrassen hele dagen frem til kl. 18.00.

Vi glæder os til at se lige netop dig til Business Lounge

OBS. Begrænsede pladser - først til mølle






Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest