ESG-mål som strategi i fremtidens kommercielle forretning


retur

ESG-mål som strategi i fremtidens kommercielle forretning

Virksomheder mødes i stigende grad af krav til bæredygtighed, og fra 2024 udrulles den nye ESG-lovgivning.

Men hvordan påvirker den nye agenda forretning, markeder og værdikæder? Hvordan kan virksomheder arbejde strategisk med ESG-agendaen? Og hvilke krav stiller den nye lovgivning til virksomhedernes evne til at dokumentere?

Det får du Combines og Erhverv Norddanmarks perspektiver på til dette morgenbrief. Her stiller vi skarpt på, hvorfor virksomhedens evne til at lykkes kommercielt er tæt forbundet med ESG-agendaen, og hvorfor en datastrategi er et vigtigt strategisk redskab i arbejdet med ESG-mål.


Program
  • Kl. 08.15 - 08.35: Ankomst og velkommen v/ Erhverv Norddanmark

  • Kl. 08.35 - 08.55: Betydning af ESG-agenda for forretningsudvikling
    Lars Bojer Kanstrup, CEO og rådgiver i Combine, deler sine perspektiver på, hvordan ESG-agendaen kommer til at påvirke forretning, marked og værdikæder. Og hvad den udvikling kommer til at betyde for strategiarbejde, forretningsudvikling og dataforståelse i ledelse, direktion og bestyrelse.

  • Kl. 08.55 - 09.15: Nye krav til ESG-dokumentation og datastrategi
    Emil Bonnerup, partner og senior datakonsulent i Combine, stiller skarpt på hvilke krav ESG-lovgivningen stiller til virksomhederne, herunder begrænsninger i udelukkende at arbejde med ESG som et complianceprojekt

  • Kl. 09.15 - 09.30: Spørgsmål og afrunding
    Spørgsmål, dialog og networking

Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:
Om Combine
Combine er et konsulenthus med speciale i stamdata og forretningsudvikling.

I Combine hjælper virksomheder med at gentænke datastrategi og systemarkitektur i en kommcerciel kontekt, så der skabes handlerum og -kraft til at lykkes med store agendaer som ESG, NIS2 og AI.OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemme.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest