Julearrangement for Seniorgruppen ved Kunsten  Museum of Modern Art 


retur

Vores julearrangement med Seniorgruppen er et besøg hos Kunsten Museum of Modern Art her vil vi møde direktør Lasse Anderson som vil fortælle lidt om Kunsten. 
Sæt kryds i kalenderen og kom til juleafslutning inviter en ledsager eller en gæst med til en hyggelig eftermiddag i kunstens tegn. 

Program:
Vi mødes ved receptionen kl. 14.00 hvor vi starter besøget med en guidet tur på ca. 45 min 
Herefter vil direktør Lasse Anderson mødes med os og fortælle lidt om Kunstens historie.  
Vi slutter af med gløgg, æbleskiver og julehygge i Café Aalto.

Om KUNSTEN:
KUNSTEN åbnede første gang i 1972 og gennemgik i 2015 en gennemgribende renovering der bl.a. medførte en ny café, en ny butik og en
totalrenoveret skulpturpark. Bygningen består af hvid marmor og er tegnet af det verdensberømte arkitektpar Elissa og Alvar Aalto.
Bygningen er ligesom samlingen af kunst helt unik, da det er det eneste museum udenfor Finland, der er tegnet af netop disse arkitekter.

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest