Seniorgruppen virksomhedsbesøg hos North Flying og Aalborg Airport Hotel


retur

Seniorgruppen og deres ledsager har den mulighed at komme på virksomhed besøg hos North Flying som ligger i Nørresundby. 
Kom og hør med når Adm. Direktør Bjarne Jakobsen fortæller om sin virksomhed. B.la. vil vi høre om mulighed for bestilling af VIP- og forretningsflyvninger -Tidseffektiv rejser og flere møder på forskellige steder samme dag. Derudover har har North Flying gennem årene genereret en betydelig mængde erfaring og knowhow inden for alle aspekter af luftberedskabstjenester, derfor har vi også flyvninger som Luftambulancer og meget mere.

Eftermiddagen slutter af ved Aalborg Airport Hotel, hvor hotelchef på Aalborg Airport Hotel Maria, vil guide os på en rundvisning, derudover vil vi høre lidt om hotels rejse fra start og til nu, vi slutter af med en let forplejning 
Program:
  • Kl. 13.45 Mødes ved North Flying og registrering 
  • kl. 14 rundvisning ved North Flying
  • kl. 15 Aalborg Airport Hotel
  • Sommerafslutning med spisning

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangementer, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.

* Navn:
* E-mail:
Ledsager:
Bemærkning:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest