Seniorgruppens besøg hos Galerie Wolfsen


retur

Et besøg hos Galleri Wolfsen kan kun blive et godt arrangement, kom og få hele historien om Galleri Wolfsen. Deres rejse rundt i verden med malerier osv. 

Kort om Galleri Wolfsen:
Galerie Wolfsens eksistensberettigelse er kort og godt Kunst. Vi har siden 1992 opdaget, udstillet og formidlet danske og internationale talenter og stjerner til vores kunder.

Vi kender ingen grænser for god kunst
Genremæssigt kender vi ingen grænser, for god kunst er ikke genrebestemt. Vi forholder os til talent, skaberkraft, viljen til at ville være bedst og underholde, så vi kan stå inde for kunsten.

Anerkendte kunstnere og stjerner hos GW
En række anerkendte, danske kunstnere, som i dag er centralt placeret i samtidskunsten, udstiller og har udstillet hos Galerie Wolfsen. Jacob Rantzau, Gregers Albrechtsen, Ole Ahlberg, Kirsa Andreasen, Kristian Touborg, Lars Calmar, Morten Andersen, Mie Olise Kjærgaard, Maria Rubinke, John Kenn m.fl. Internationalt har vi bl.a. vist værker af stjerner som amerikanerne Roger Ballen og El Mac, tyske ECB og Lisa Black fra New Zealand.

Vi graver konstant efter nye talenter
Fremtiden kommer til at byde på endnu flere oplevelser hos GW. Vores ambitioner er store. Vi graver konstant videre i undergrunden efter talenter ligesom vi skaber relationer til etablerede kunstnere, så vi løbende kan præsentere nye stjerner fra ind- og udland på galleriet.

Vi vil være bedst blandt de allerbedste
Det er Galerie Wolfsens mål at være bedst blandt de allerbedste gallerier i Danmark.

Program:
  • Velkomst
  • Rundvisning i Galleri Wolfsen
  • Kaffe te og kage i Aalborg Teaters cafe
  • Oplæg af kunsthandler Kent Wolfsen
  • Tak for i dag. 

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.


* Navn:
* E-mail:
 Ledsager
 Bemærkning

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest