BEL-Partner


Erhverv Norddanmark inviterer beslutningstagere og ejerledere fra virksomheder i Nordjylland til at komme med i netværket BEL-Partner.

BEL-Partner har fokus på Business, Experience og Learning, så medlemmerne hurtigere og nemmere vil kunne nå virksomhedens mål gennem ny viden om ledelse, salg, markedsføring og teambuilding.

BEL-Partner giver en unik mulighed for at netværke med andre medlemmer under uhøjtidelige forhold. Hensigten er at øge den gensidige tillid - og at udvikle adgangen til og udbyttet af det større netværk i Erhverv Norddanmark.

BEL-Partner:
  • holder morgenmadsmøde 10 gange årligt (torsdag kl. 8.00-9.30)
  • har 15-30 minutters tema på alle møder med en ekstern deltager, virksomhedsbesøg, præsentationer eller lignende
  • sætter god tid af til at medlemmerne kan tale hinanden om de emner, der optager dem
  • har fast facilitator til alle møder
  • har mødested hos Erhverv Norddanmark, Nyhavnsgade 2, i Aalborg, 
    hvis ikke andet er aftalt
  • gennemfører yderligere et par betalingsfri arrangementer pr. sæson
  • giver potentielle medlemmer mulighed for at deltage i et til to prøvemøder
For at komme med i BEL-Partner skal du være medlem af Erhverv Norddanmark (læs mere om medlemskab her). Det koster 1000 kr. ekskl. moms at deltage i BEL-Partner i ét år - et beløb, der dækker facilitering, fortæring og lokaler.

Vil du vide mere om BEL-Partner, er du meget velkommen til at kontakte pensionschef John Nørholm Bennetsen på 31631831 eller johnb@jyskpension.dk.

Ved du allerede nu, at du gerne vil være med i BEL-Partner, kan du sende en forespørgsel om medlemskab via denne formular:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
* CVR:
   Mobil telefon

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest