UDSAT - Rådmandsmøde 2021


retur

Rådmandsmøde 2021

Det er helt centralt for Erhverv Norddanmark at have tæt kontakt og positiv dialog med de politiske beslutningstagere. Derfor har vi i en lang årrække holdt Nordjysk Åbningsdebat med regionens medlemmer af Folketinget og nytårskur med Aalborgs borgmester. Og i 2018 introducerede vi et politisk arrangement med Aalborg Kommunes rådmænd.

I 2021-udgaven af rådmandsmødet får hver af politikerne tre minutter til at præsentere visioner og erhvervsrelaterede arbejdsopgaver i deres respektive forvaltninger. Derefter står journalist Jørgen Pyndt for en dialogrunde, hvor han blandt andet går i dybden med nogle af de emner, der optager Erhverv Norddanmarks medlemmer.

Rådmandsmødet afsluttes med lidt let til ganen - og naturligvis rig lejlighed til at udveksle synspunkter om dagens emner.


OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Bemærkning:

I Rådmandsmøde 2021 deltager: 

 • Mads Duedahl
  Sundheds- og 
  Kulturrådmand

 • Hans Henrik Henriksen
  By- og Landsskabsrådmand

 • Jøren Hein
  Ældre- og Handicaprådmand

 • Mai-Britt Iversen
  Familie- og Beskæftigelsesrådmand

 • Lasse Puertas Navarro Olsen
  Miljø- og Energirådmand

 • Jan Nymark Thaysen
  Rådmand for
  skoleforvaltningen
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest