Personlig storytelling i Aalborgs højder


retur


PERSONLIG STORYTELLING I AALBORGS HØJDERDen 21. maj inviterer vi til en helt unik oplevelse, hvor vi har fået adgang til taget på det velkendte hotel Radisson. Her vil vi sørge for skøn forplejning i unikke rammer med udsigt over byen - og inden da, har vi sørget for spændende og givende oplæg.

Vi lægger arrangementet ud med fortælling og rundvisning ved direktør Thomas Byrdal, som vil løfte sløret for deres meget ambitiøse fremtidsplaner for det 45 år gamle hotel i Aalborg midtby. Planerne indeholder bl.a. en stor renovering og udbygning, som skal realiseres i de kommende år - men det vil Thomas fortælle meget mere om på dagen...

Efter rundvisningen vil Helene Gottschalk give os personligt oplæg med fokus på personlig storytelling. Med personlig storytelling kan vi inspirere andre og skabe stærke relationer.
Men hvordan kommer man igang? I dette oplæg får du indblik i betydningen af personlig storytelling - og du får nogle helt konkrete værktøjer, som du kan bruge til at finde og forme dine egne fortællinger.

Helene Dahl Gottschalk er uddannet journalist og har blandt andet været studievært på TV2 Nord. I dag er hun selvstændig og arbejder med medietræning og kommunikations- og PR-rådgivning. I februar 2024 udgav hun bogen: "Stå stærkt og skab indflydelse med personlig storytelling"

Efter Helenes oplæg bevæger vi os op på taget af Radisson, hvor vi helt særligt har fået adgang denne dag. Her vil vi få noget lækker mad og drikke, og der der vil bl.a. være cocktails, vin, bobler og vand.


Program
  • Kl. 15.00: Ankomst og registrering
  • Kl. 15.15:  Fortælling og rundvisning v/ direktør Thomas Byrdal
  • Kl. 16.00: Oplæg v/ Helene Gottschalk
  • Kl. 17.00: Rooftop, forplejning og hygge

Tilmeld dig her:

* Navn:
* Virksomhed:
* E-mail:
Gæst
Navn:
Virksomhed:
E-mail:
Bemærkning:

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemme.

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest