1. halvår 2024


Rådmandsmødet 2024
Torsdag den 8. februar afholdte Erhverv Norddanmark igen i år Rådsmandsmødet ved Spar Nord på Skelagervej. Også i år var rådmandsmødet velbesøgt og fyldt med debatlystne deltagere - både fra publikums side og politikerne imellem.
I år blev der sat særligt fokus på kvaliteten af den kommunale sagsbehandling overfor erhvervslivet og om hvordan den grønne omstilling skal sikre vækst i Aalborg kommune.

Galleri_2024/Galleri_Radmandsmode2024Nytårskur 2024
Den 4. januar indledte Erhverv Norddanmark året med den traditionsrige Nytårskur, denne gang med  Lasse Frimand Jensen som borgmester. Derudover bød Nytårskuren på indlæg ved formand Rasmus Haugaard og Spar Nord-direktør John Lundsgaard. 
På dagen blev Små Job med Menings erhvervspris ligeledes uddelt. Her modtog Semler Mobility meget fortjent prisen for deres fantastiske arbejde, hvor de med stor succes har fastansat to medarbejdere gennem Små Job med Mening.

Galleri_2024/Galleri_Nytarskur24Seniorgruppen på virksomhedsbesøg på Aalborg Handelsskole
Den 22. januar var Seniorgruppen på besøg ved Aalborg Handelsskole, hvor direktør Rikke Christoffersen bød velkommen og fortalte om de merkantile ungdomsuddannelser nu og fremtidens planer. Vi hørte lidt om det arbejde Aalborg Handelsskole lægger i at finde praktikpladser til eleverne og hvordan de bliver målt på deres arbejde.
Poul Søe Jeppesen sluttede af med at fortæller om Aalborg Handelsskoles historie, som i 2025 kan fejres med 150-års jubilæum. Vi hørte også hvordan Erhverv Norddanmark hænger sammen med Aalborg Handelsskoler - b.la. uddeler Erhverv Norddanmark en flidspræmie til alle 4 skoler.


Senior_Galleri/Galleri_AalborgHandelsskoleHovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest