Seniorgruppen: besøg hos Det Nordjyske Mediehus 


retur

Seniorgruppen får nu mulighed for at komme på virksomhedsbesøg hos Det Nordjyske Mediehus. Vi vil få en kort rundvisning i deres nye lokaler, derefter et oplæg af adm. direktør Morten Vinter Jensen hvor vi får et indblik i deres butik. 

Lidt om Det Nordjyske Mediehus

"Ingen kan alt, men alle kan noget og sammen kan vi det hele"

- Morten Vinther Jensen, administrerende direktør, Det Nordjyske Mediehus

Nordjylland byder på et væld af muligheder og aktive, stærke fællesskaber. Det vil vi bidrage til. Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi det hele. Netop derfor har Nordjylland brug for et stærkt og moderne mediehus, som tager ansvar og er med til at sætte dagsorden. Derfor vil vi ikke blot betragte og referere. Vi vil deltage aktivt. Nu og i fremtiden.

Vi ved, hvad vi taler om, for vi har værnet om og styrket sammenhængskraften i Nordjylland siden 1767. "Nytte og fornøje" har vi kaldt det. Det er vores historiske fundament og vores strategiske ambition.

Faktisk mener vi, at livet i regionen ville være markant anderledes, hvis vi ikke var her. Derfor skal vi sikre vores udvikling ved at være et økonomisk bæredygtigt mediehus. Vi skal fortsat være uafhængigt, frit og innovativt - med en pallette af tidssvarende og relevante medier.

Velkommen til Det Nordjyske Mediehus. Fællesskaber i Danmarks stærkeste region, Nordjylland!

I Det Nordjyske Mediehus står vi ved vores medansvar for udviklingen i Nordjylland. Fordi vi bor her. Fordi vores medarbejdere bor her. Fordi vores kunder og brugere bor her.
Hvert døgn - året rundt - fortæller vi om livet i Nordjylland. Vi fortæller om landsdelens succeser, udvikling, potentialer og om dit og mit liv.

Program:
kl. 14.00 registrering
kl. 14.15 kort rundvisning 
kl. ca. 14.35 oplæg af Adm. direktør Morten Vinter Jensen - kaffe og kage

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.
* Navn:
* E-mail:
Ledsager - Gæst
Bemærkning

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest