Seniorgruppen: Port of Aalborg og BistroNord


retur

Seniorgruppen med ledsager eller gæst skal på virksomhedsbesøg hos BistroNord.dk og  Port of Aalborg. 

Vi starter med Port of Aalborg hvor konsulent fra teknologiafdelingen Sisse Jørgensen, vil introducere os for havnens kerneområder samt præsentere nogle af de aktuelle digitaliseringsprojekter de arbejder på lige nu.
Lidt om Port of Aalborg:
Hos Port of Aalborg møder I Danmarks førende indlandshavn - en multimodal logistikhub og en voksende erhvervspark med et 360 graders udsyn.
I møder en erfaren, kompetent samarbejdspartner inden for erhvervsudvikling, logistikløsninger og godshåndtering. I møder partnerskaber og samarbejde. Bæredygtighed og grøn omstilling. Symbioser og synergier. Viden og vækst. Innovation og udvikling. Transport og logistik. Udfordringer og løsninger. Land og vand. Transformation og intelligens. Idéer og eksperimenter. Jobskabelse og velstand. Lokalt og globalt."

Efterfølgende vil vi høre om BistroNord, hvor Administrerende direktør og partner Lars Mouritzen vil tager os med rundt i de forskellige muligheder man har ved at få mad hos dem. 
Lars har mangeårig erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, blandt andet 25 års erfaring som selvstændig restauratør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC).
BistroNord bygger på en passion for mad. Vores fundament er ønsket om at kreere og levere sund og velsmagende mad til nordjyderne, så det daglige frokostmåltid bliver en kærkommen pause og et appetitligt højdepunkt i hverdagen.

Vi vil under arrangementer få kaffe og kage. 

OBS! Du er først tilmeldt arrangementet, når du har modtaget en bekræftelse på mail.

OBS! Når du tilmelder dig dette arrangement, giver du samtidig dit samtykke til, at eventuelle billeder af dig må deles på sociale medier og Erhverv Norddanmarks hjemmeside.


* Navn:
* E-mail:
Ledsager
Gæst
Bemærkning

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest