top_kontor

Dansk erhverv 


Erhverv Norddanmark er af Dansk Erhverv bemyndiget til at udstede og legalisere en lang række eksportdokumenter. Vi udfører herunder behandling af:

  • Oprindelsescertifikater
  • Handelsfakturaer
  • Attester
  • ATA Carneter
  • Fødevarecertifikater
  • EUR1 certifikater
  • A.TR Varecertifikat
  • Translatør legaliseringer 

Ændrede åbningstider på toldstederne

Toldstyrelsen har oprettet en hjemmeside, hvor de har samlet information og vejledning i forbindelse med den aktuelle corona-situation: www.toldst.dk/corona

På siden kan man bl.a. se de aktuelle åbningstider for toldekspeditioner og en FAQ med svar på de mest aktuelle spørgsmål om told. Corona-situationen betyder ændrede åbningstider i flere toldekspeditioner, f.eks. hvis færgeruter ændrer sig
.

Vi opfordrer til at du anvender vores online system, hvor du nemt kan holde styr på dine dokumenter og sende dem direkte til os. Hvis ønsket, legaliserer og påtegner vi også gerne dine eksportdokumenter mens du venter, men det er også muligt at sende dokumenterne med posten eller pr. e-mail.

Hvis du har spørgsmål angående retningslinjerne for diverse eksportdokumenter eller med hensyn til oprettelse af dokumenter i vores online system, er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive på mail. Her vil vi kunne guide dig igennem oprettelsen af dit dokument. Du har dog også mulighed for at læse vejledninger til diverse eksportdokumenter, som er angivet her på siden.
Når dit dokument er udfærdiget, kan du hente det hos os ved Erhverv Norddanmark eller vi kan sende det direkte til dig med Post Nord eller GLS.

Behandlingstid
Vi tilbyder behandling af dine dokumenter samme dag som de er modtaget hos os, og de vil blive afsendt med posten samme dag.

Åbningstider
Kontoret er åbent for rådgivning om og ekspedition af eksportdokumenter mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14.

Kontaktinformation
Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her.
Du bliver betjent af:


Mona Veisene
36 96 06 02
mona@erhvervnorddanmark.dk


Matias Berntsen
36 96 06 07
matias@erhvervnorddanmark.dk


Cille Schiønning 
36 96 06 01
cille@erhvervnorddanmark.dk  


Kamilla Bittmann
36 96 06 03
kab@erhvervnorddanmark.dk


Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest