Netværk for CFO'erFlere medlemsvirksomheder har opfordret os til at etablere en netværksgruppe for CFO'er, Chief Financial Officers, økonomichefer, økonomidirektører - kort sagt personer med ansvar for en virksomheds økonomi og finansieringsforhold.

Baggrunden for netværksgruppen er at etablere et samlingssted for personer, der ønsker at have en platform for fortrolig sparring, få inspiration fra andre ledere, udveksle viden/erfaringer om ledelse, høre nye synsvinkler på egne problemstillinger og dele egen usikkerhed/sårbarhed i relation til lederrollen.

Vi er i fuld gang med at finde deltagere til den første CFO-netværksgruppe, som får seks til otte deltagere. Medlemmerne tilrettelægger i samarbejde med en erfaren facilitator indholdet i de typisk seks til otte årlige møder. Deltagelse koster 5.500 kr. ekskl. moms pr. år, men det første par møder bliver uden betaling, så deltagerne sammen kan prøve form, indhold og hinanden af.

Er du - eller er der i din organisation - en CFO, Chief Financial Officer, økonomichef eller økonomidirektør, der kunne have udbytte af at være med i en sådan netværksgruppe, så tag straks kontakt til direktør Kamilla Bittmann kab@erhvervnorddanmak.dk eller 26275061.Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest