netværksgruppe for Mellemledere


Erhverv Norddanmark har i en årrække haft netværksgrupper for ledere, der mødes i mindre grupper af 6-8 deltagere cirka hver anden måned og udveksler erfaringer om egne ledelsesudfordringer. Netværksgrupperne er et samlingssted for personer, der ønsker at have en platform for fortrolig sparring, få inspiration fra andre ledere, udveksle viden/erfaringer om ledelse, høre nye synsvinkler på egne problemstillinger og dele egen usikkerhed/sårbarhed i relation til lederrollen.

Der er pt. etableret grupper med direktører og ejerledere, og tiden er kommet til at etablere en ny gruppe for mellemledere, der har personaleledelse.

Det koster 5.500 kr. ekskl. moms årligt at deltage og medlemskab forudsætter ansættelse i en af Erhverv Norddanmarks medlemsvirksomheder.

Gruppen sammensættes på baggrund af disse kriterier:
  • Ud fra målgrupper med udgangspunkt i at "lige børn leger bedst"
  • Med deltagere som ikke er konkurrenter
  • Ud fra størst mulig mangfoldighed  

Netværksgruppen faciliteres af Kim Kondrup.

Nye deltagere formidles via Erhverv Norddanmark.


Vil du høre mere, kan du benytte denne kontaktformular:


* Navn:
* Titel:
* Virksomhed:
* E-mail:
* Telefon:

Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest