Netværksgruppe for Personal Assistants/Executive AssistantsFlere medlemsvirksomheder har opfordret os til at etablere et PA/EA-netværk - altså et forum med særligt fokus på Personal Assistants/Executive Assistants.

Baggrunden er, at der kan ligge mange dilemmaer og udfordringer i krydsfeltet mellem at stå side om side med direktøren og samtidig være en del af medarbejderstaben.

Vi er i fuld gang med at finde deltagere til den første PA/EA-netværksgruppe, som får seks til otte deltagere. Medlemmerne tilrettelægger i samarbejde med en erfaren facilitator indholdet i de typisk seks til otte årlige møder. Deltagelse koster 5.500 kr. ekskl. moms pr. år, men det første par møder bliver uden betaling, så deltagerne sammen kan prøve form, indhold og hinanden af.

Er du - eller er der i din organisation - en PA/EA, der kunne have udbytte af at være med i en sådan netværksgruppe, så tag straks kontakt til direktør Kamilla Bittmann.
Hovedsponsor:
Business-sponsorer:


ERHVERV
NORDDANMARK

Nyhavnsgade 2
9000 Aalborg
98 16 06 00
info@erhvervnorddanmark.dk

Følg os via

Tilmeld eNYHEDSBREV
MISSION
Det er Erhverv Norddanmarks mission som tværfagligt erhvervsnetværk at være erhvervslivets samlende talerør og give regionens virksomheder værdi gennem dynamik, udvikling og vidensdeling.

VISION
Erhverv Norddanmark er proaktiv i den erhvervspolitiske debat og er den foretrukne dialogpartner i erhvervsudviklingen af Aalborg og Norddanmark.

Ældst · Størst · Stærkest